Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudom eltüntetni a...

Bóna Barbara kérdése:

Hogyan tudom eltüntetni a striákat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a gondom, hogy kis koromban helytelenül étkeztem, és hát striák keletkeztek az oldalamon és a hasamon. Most fogyni készülök, és látom hogy halványodnak, de elfognak teljesen tűnni? Vagy mit csináljak velük? Krém, vagy valami? Vagy esetleg milyen műtéttel lehet eltüntetni?

Köszi előre is!

2010. okt. 24. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Mivel azok bőrrepedések ezért eltűnni teljesen nem fognak, csak elhalványodnak szépen fokozatosan. Szerintem erre nem jó semmilyen krém.

Műtéti úton lehetséges hogy el lehet őket távolítani, mert hát hegeket is el lehet akkor biztos ezt is...csak azt nem bőrátültetéssel csinálják? Akkor meg lehet a tested egy másik pontján lenne egy műtéti heg.

2010. okt. 24. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

"Hogyan tudom eltüntetni a striákat?"

Viccesen válaszolva:

Harisnyával

XD

Amúgy meg nem lehet (sajnos)

2010. okt. 24. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Eltűnni tényleg nem fognak teljesen, de halványítani lehet. Mondjuk a kifehéredett striákat nehezebb kezelni.

Lézerrel állítólag sokat lehet javítani, az árakat nem tudom.

Otthon kenegetheted szőlőmag vagy olívaolajjal, Dr. Theiss cellulit és stria elleni zselével, be is fóliázhatod fél órára. Heti 2-3x radírozás sem árt a problémás területeken. Ja és az ultrahangos készülék is jó erre (pl. Vivamaxos). A krémeket mélyebben bejuttatja a bőrbe. Ez kb. 15 ezerbe kerül a nagy hipermarketekben.(pl. auchan).

2010. okt. 24. 23:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem a combom belseje kezdett repedezni, de vagy 6cm-t lefogytam, és azóta nem is láttam őket. Persze még az elején megfogtam a dolgot (3 hónapon belül). Gondolom nem ettől lettek nagyon halványak, de már egyáltalán nem is veszem észre.
2010. okt. 25. 00:11
 5/9 anonim ***** válasza:

bioptron lámpa talán.....

Egyébként minimális az esély, hogy eltűnjön.

2010. okt. 25. 00:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen mezoterápiás kezelés, amivel lehet halványítani. De teljesen sajnos nem lehet eltüntetni őket, mert azon a területen teljesen más a bőröd minősége.

Nekem is vannak, ami nem rossz rá: barnítós testápoló. Mivel nagyjából egységes színt ad, így alig látszanak a striák. (pedig nekem van bőven, az első turnus még akkorról van, amikor kamaszként megnyúltam, a második pedig mostanában, hogy felszedtem sok kilót...)

2010. okt. 25. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Torna es masszirozas! A jojoba, E vitamin olaj, de az oliva olaj is nagyon jo, vagy pedig az Ilcsi markaju testapolot es olajat kell megvasarolni. Elmesz egy kozmetikushoz es segiteni fog, hogy mit kell hasznalni.

Aztan nyaron pedig a napsutes fog sokat segiteni!

Viszont lehet keszen is kapni a drogeriakba kesz Body-olajat es ezek is nagyon hatasosak.

2010. okt. 25. 09:40
 8/9 anonim válasza:
ma 09:16: nagyjából igaza van, de el lehet tűntetni teljesen is mezoterápiával, nekem a vörös csíkjaimat 2007-ben eltűntették teljesen.
2010. okt. 25. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:

OFF

Mennyibe kerül a mezoterápiás kezelés?

2010. okt. 25. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!