Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell eltüntetni a striákat?
Utolsó, nem feltétlen. Én nagyon vékony vagyok, de sajnos túl gyorsan nyúltam, így a combjaimon van pár. Az idővel tényleg halványodnak, és ilyen fehéresek lesznek. Szerencsére én elég fehér vagyok, így ha nem mondom, nem annyira észrevehető.
19/L
3. vok...
csak azért kérdeztem, mert sok terhes nőnek maradnak striák a hasán szülés után, és a húgom is szült és végig kente a hasát és semmi , egy vékony szálnyi stria sem maradt neki. Szóval szép maradt a bőre ugyanúgy.
De pölö ÉN is gyorsan nőttem és nekem is maradtak striák. legfőképp a jobb és bal oldali csípőm alatt és azok tényleg max csak halványodnak....
egyébként 27/f :)
Nézd ez kb olyan, mint amikor egy 160kg-os ember hirtelen lefogy és akkor ottmarad csúnyán lógva kb 20 kg felesleges bőr!
Amit csak levágni lehet.....sebésznek
Ez ugye azért van mert megnyúlik nagyon a bőr!
A te esetedben amit a legtöbb lány tenni szokott az a szolárium!
+ vannak kenőcsök amik ezeket elhalványítják!
De ahhoz menj el bőrgyógyászhoz előtte, ahová a háziorvosodtól kapsz majd beutalót, mert meg kell nézni h nem e vagy valamire allergiás!
Mert ezekbe különbözös növényi anyagok meg szerek vannak.
És ha már elhalványultak akkor mehetsz szoliba!
Vagy elmész simán szoliba minden nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!