Vega vagyok, és fogyni szeretnék. De nem tablettákkal meg idióta önsanyargatással, hanem kiegyensúlyozott étrenddel és mozgással. Kellene valami fehérjét szednem?
Mikor tanuljátok meg végre, hogy az állati eredetű fehérjét nem lehet pótolni semmivel? Ráadásul a szóáról kiderült nemrég, hogy bizony elég rákkeltő.
A húsban van csak olyan állati eredetű fehérje amiből képes az szervezeted előállítani az esszenciális aminosavakat, amire bizony minden embernek szüksége van!
Miért ne lehetne elhízott egy vega? Még csak azok lehetnek igazán, hiszen növénnyel jóllakni nem lehet, ha nem eszik húst, marad a szénhidrát, azt pedig hízlal, nem is kicsit.
Nekem fáj a fejem, ha túl sok húst eszem. Megpróbáltam húsmentesen kajálni. Hamar letettem róla, mert hipp-hopp ugráltak fel a kilók.
ha az értelem fájna.
csillagom! biosz faktra járok, emelt szintűre(orvosira) készülök, 6x annyit tudok a fehérjékről, és arról, hogy mire van szüksége a szervezetnek, mit te. úgyhogy okoskodásból nem kérek. Kövinek: nem ezért eszem sajnos, mert éhes vagyok. igazából gy tányér levessel jóllakom. Stresszabáló vagyok ,és azért híztam.
éés még:D tök jó, hogy ilyen "szakszavakat" ismersz, hogy esszenciális aminosav, de volna még mit tanulni e témakörről.
Például: ha nem tudnád, a tojás a legkomplexebb kész fehérjeforrás, mind a 20 e.aminosav megtalálható benne.és ez csak egy példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!