Jók lesznek rám valaha a ruháim?
Meg csak 9 kilot fogytal, hidd el, sokat szamit am az a masik 8 kilo is.
De egyebkent ettol fuggetlenul elofordulhat, hogy nem feltetlenul lesznek mar jok a ruhak, ha megvaltozott a tested. Nekem peldaul szelesebb lett a csipom es egy szamot nott a labam terhesseg utan, hiaba fogytam vissza, nem tudom mar a regi gatyaimat es cipoimet hordani.
De nem mindenki jar azert igy :D
#1 Ugyanez a helyzet velem is. Sose gondoltam volna, hogy még a cipőimet is kinövöm a terhesség után. Egyébként is elég széles a csípőm, és ha lehetséges, még szélesebb lett. Épp erre lettem volna kíváncsi, hogy ilyen esetben volt-e valaki, akinek sikerült úgy visszafogynia, hogy rámentek a korábbi ruhái. De akkor valószínűleg nem fog sikerülni.:D
#2 Igen, még pontosan 8kg plusz van rajtam. De pár héttel a szülés után megpróbaltam (volna) néhány nadrágom, és most is ugyanannyira jön csak fel, mint akkor(kb. combközépig). És nagyjaból a felét leadtam a felszedett súlynak. Ezért vagyok kicsit elkeseredve. De folytatom tovább, nem adom fel.:)
Nagyon kedves vagy, köszönöm.
Nagyon édes szájú vagyok, így nekem a nasiról lemondás jelentette az igazi kihívást. De csak az első néhány nap volt kicsit nehezebb, azóta nem is kívánom. Bánom, hogy nem kezdtem el hamarabb. Most pedig egész nap mászkálok a pici után, ez még plusz mozgás, és nincs is idő nassolni.:D
Biztosan neked is sikerül majd leadnod, kitartást hozzá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!