Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen jó anyagcserém?

Hogy lehet ilyen jó anyagcserém?

Figyelt kérdés
Rengeteg eszem, mostanában kezdtem visszavenni, nem fogyás miatt, mert 169 cm vagyok, és 62 kg szóval nem kell fogynom. Van olyan, hogy megeszek egy fagyasztott pizzát, rengeteg majonézzel, egy óriás Milkát, egy csomag túrórudit, 2-3 protein pudingot, egy nagy zacskó chipset, megiszok 2 Hellt, egy 1 literes gyümölcslevet(ezeket egy késő délután megeszem) és nem hízok egy dekát sem. De pl egy családi jégkrémet is, vagy üveg mogyoróvajat is simán megeszek egyszerre. Sokan nem is értik, hogyan lehet az hogy ennyit eszek, még se hízok. Volt már olyan, aki nem ismert azt hitte terhes vagyok, mert akkoris megettem fél tepsi süteményt, egy üveg savanyú uborkát, meg két óriás kiflit, de úgy hogy előtte egésznap ettem.

febr. 4. 00:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát voltam vizsgálatokon, és nincs semmi probléma. Egyébként oké, hogy fiatal vagyok, de nagyon sok korombeli, sőt még tőlem jóval fiatalabbak is el vannak hízva, pl barátnőm fiatalabb tőlem egy évvel, és 120 kg, ő is mindig csodálkozik, hogy nem hízok. Vagy pl 18 éves öcsém, is jóval 100 felett van. Lehet anyám génjeit örököltem, 48 éves és ő is vékony, bár nem eszik annyi szemetet mint én. Igazából heti kétszer végzek súlyzós edzést, alsótestre, de az elenyésző fogyás szempontjából. Próbálok leszokni a "szemét ételekről", de nehezen megy. Még ha híznék tőlük, akkor természetesen rögtön abbahagynám, mert elég hiú vagyok.
febr. 4. 12:45
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

Bizony, bizony, csak megerősíteni tudom az itt leírtakat.

170 centi vagyok, 40 éves koromig mást se hallottam, csak hogy milyen sovány vagyok, voltam ötvenpár kiló, pedig 3 gyereket szültem. Aztán 40 után ugyanannyi evéssel elkezdtek jönni a plusz kilók, most már olyan 72 vagyok a 49.évemben, pedig alig eszem, a kalóriabázisban számolgatom, hogy mi fér bele még, de ugye a változókor is elkezdődött nálam, szóval extra nehéz.

Lényeg, hogy fiatalon egészen másképp működik a szervezet. Élvezd ki!

febr. 4. 12:49
 13/15 anonim ***** válasza:
61%

Szerencsés vagy , gyors az anyagcseréd és ennyi. Mázlid van. Tipikusan az a fajta aki semmit se tesz, rengeteget eszik, mégis jól néz ki.

Én pont az ellentéted vagyok, egész életemben küzdöttem a saját testem ellen, és életem végéig nagyrészt csak sóvároghatok a finomságok után mert ha nem figyelek szigorúan, akkor baromi gyorsan elhíznék:(. Sok évig küzdöttem a fogyásért, végül sikerült, és vért izzadok hogy megtartsam.:(

Irigyellek.

febr. 4. 17:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom 13-as, biztos nem lehet egyszerű, de örülök, hogy le tudtál fogyni. És ne irigyellj, mert legalább van akaraterőd, és önfegyelmed, ami nagyszerű.
febr. 4. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Mindenkinél van egy vagy két váltó pont, amikor átkapcsol a szervezete.

Az egyik 30±3 év. Ha addig tömnöd kellett magad, hogy ne fogyj vagy odafigyelés nélkül tartottad a súlyod, ezután már oda kell figyelni.

A másik 40-45 között, amikor belépsz a középkorú életszakaszba és már odafigyelésen túl erőfeszítést is bele kell tenni.

febr. 7. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!