Hogy lehet ilyen jó anyagcserém?
Bizony, bizony, csak megerősíteni tudom az itt leírtakat.
170 centi vagyok, 40 éves koromig mást se hallottam, csak hogy milyen sovány vagyok, voltam ötvenpár kiló, pedig 3 gyereket szültem. Aztán 40 után ugyanannyi evéssel elkezdtek jönni a plusz kilók, most már olyan 72 vagyok a 49.évemben, pedig alig eszem, a kalóriabázisban számolgatom, hogy mi fér bele még, de ugye a változókor is elkezdődött nálam, szóval extra nehéz.
Lényeg, hogy fiatalon egészen másképp működik a szervezet. Élvezd ki!
Szerencsés vagy , gyors az anyagcseréd és ennyi. Mázlid van. Tipikusan az a fajta aki semmit se tesz, rengeteget eszik, mégis jól néz ki.
Én pont az ellentéted vagyok, egész életemben küzdöttem a saját testem ellen, és életem végéig nagyrészt csak sóvároghatok a finomságok után mert ha nem figyelek szigorúan, akkor baromi gyorsan elhíznék:(. Sok évig küzdöttem a fogyásért, végül sikerült, és vért izzadok hogy megtartsam.:(
Irigyellek.
Mindenkinél van egy vagy két váltó pont, amikor átkapcsol a szervezete.
Az egyik 30±3 év. Ha addig tömnöd kellett magad, hogy ne fogyj vagy odafigyelés nélkül tartottad a súlyod, ezután már oda kell figyelni.
A másik 40-45 között, amikor belépsz a középkorú életszakaszba és már odafigyelésen túl erőfeszítést is bele kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!