168 cm-hez 64-65 kg mennyire sok?
Mell derék csípő arányom 94-72-90 cm, combom 57cm.
Mennyit kellene fogynom? Voltam már nagyon vékony is, az sem volt jó, és már teljesen össze vagyok zavarodva.
Szerintem rendben vagy...
Mondjuk a kort ismerni kellene és azt is, hogy esetleg volt-e már szülés...
17 eves vagyok és ezért is zavar ennyire mert szerintem ehhez sok…
Mozgás van valamennyi, napi szinten futok és/vagy súlyzózok meg heti kétszer táncolok
2 vagyok megint. Ha soknak érzed, akkor valószínűleg az is. Én a 165 centimmel 52-53 kg között érzem jól magam, mert ilyenkor nincs rajtam felesleges zsír, nem vagyok plötyi. Ám így elég vékonyka vagyok ami nem annyira szép, ezért szeretnék még erre felszedni legalább 3-4 kg izmot hogy formásabb legyek.
Szerintem zsírból le kéne adnod, és közben erősítőedzéseket végezned, sok protein fogyasztása mellett, így tudod alakítani hogy a zsír-izom arányod megfelelő legyen. Minden azon múlik, önmagában a súly nem sokat mond.
Ha TE soknak érzed, akkor sok.
Egészséges tartományban vagy, egyébként, de nekem pl már 62-63 kilón is fájtak az ízületeim.
55-56 a számomra! ideális testúly, amin telente egyálátalán nem fázok, normális a menzim, kilométereket gyalogolok, ha kell, de az ízületeimmel is minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!