Egy 100 kilós férfi, ha nem eszik három napig semmit, mennyi kilót fogyna le?
Figyelt kérdés
jan. 13. 06:55
1/6 anonim válasza:
Fél kilót. Vagyis inkább fél kilót az izomzatból.
A vércukorszint fenntartásához és a központi idegrendszer működéséhez elengedhetetlen a glükóz, mely egyben az egyéb szervek általános energiaforrása is. Ha megszűnik a bevitele, a szervezet a fehérjék lebontásából származó aminosavakból glükoneogenezissel állítja elő a szervezet működéséhez szükséges glükózt. Magyarul lassan elkezdene sorvadni az izomzat, mondjuk kb 200 gramm naponta.
Diétázni nem így kell.
2/6 anonim válasza:
Hát én 68 kilós nőként ettem 500-1000 között egy hétig és az alatt lement a súlyom 3.5 kilót, úgyhogy tuti nem felet.
3/6 anonim válasza:
És igen nyilván nem zsír volt. De nem is az volt a kérdés, hogy zsírból mennyit fogyhatna. Hanem a súlyvesztés.
4/6 anonim válasza:
2-3 kiló simán lemegy, de főleg víz, széklet, esetleg némi izom ha van feleslegben, minimális zsír.
Szóval a mérleg 3 kilóval kevesebbet fog mutatni, de semmi nem történt érdemben.
5/6 anonim válasza:
Pár kiló vizet veszítesz 3 nap alatt. És 3 nap után, mi a terv?
6/6 anonim válasza:
Felnőtt férfi vagyok! És még 2020-ban 118-kg voltam. És most 2024 januárjában kerek 90 kg vagyok! Nekem ennyi idő kelletett hogy 28 kg-ot le fogyak! Evvel csak az akarom írni hogy egy 100 kg-os ember ha 3 napig nem eszik vagyis 3 napig koplal. Akkor is maximum jó ha - 1 kg-ot mutat a mérleg. És akkor még jó ha - 1 kg-val kevesebbet mutat. Szóval 3 nap alatt egy 100 kg-os ember nem fog fogyni. A hoz hogy fogyjon egy 100 Kg-os ember, nem 3 nap kell. Hanem minimum 1 hónap. És orvosilag is - 2 - 3 kg nem számít fogyásnak. Csak a - 3 kg-ot meg haladóan számít fogyásnak! Ezt fontos tudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!