Karácsonyra 30 éves férfi ismerősöm arckrémet szeretne ajándékba. Nagyon száraz a bőre, eddig még nem használt semmit. Mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 2. 17:50
1/5 anonim válasza:
Ajánlom gyógynövényes boltban kapható Körömvirágkrémet , vagy a Kamillás krémet mind kettő kiváló száraz bőre ár olyan 1200-ft körül van .
2/5 anonim válasza:
hidratálókrémet. Csak a pénztárcád szab határt, párszáz forintostól a csillagos égig minden árban van.
3/5 anonim válasza:
Én vegán, mindenmentes arckrémet vennék.
4/5 Metionin válasza:
Vannak nagyon jó ilyen mindenmentes krémek. Mi pl. Isana pure tégelyeset használunk mindketten párommal de az a nagyon száraz bőrre télen lehet, hogy nem elég.
5/5 anonim válasza:
Mindenmentesnél vigyázz, hogy ne legyen allergiája. Nekem soha semmi bajom nem volt drogériás aloe vera tartalmú krémekkel, az ellenőrizetlen biovegántiszta aloe vera spraytől azonnal piros kiütésekkel lettem tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!