Így mit lehetne?
Jelenleg szórólapozási munkát végzek, délelőtt kezdem és delutánig tart, reggel reggelizem, de napközben mindig valami péksutit eszem és este amikor haza érek, nagyon éhes vagyok! Ezért mindig felvagyok puffadva és nem jó a gyomrom!
Mit lehetne ennem délután és este ami nem annyira megterhelő?
"Csak nincs időm megállni fött ételt enni"
Ilyen nincs.
Buta vagyok, hogy ilyen dolgok nem jutottak eszembe :)
De köszönöm az ötleteket , ez a wrap is nagyon jó ötlet
4-es, dehogynincs.
Én is dolgoztam 5 órás műszakban, és ha ebédidiőre esett ott nem volt olyan, hogy te leülsz és megebédelsz. Hát persze :D
Ha 10-15-ig ment a meló, akkor 10-15-ig max. müzlliszünet volt (vagy egy szendvics). Egy egészséges embernek tartalmas reggelivel ki kell bírnia hat órát külön "meleg étkezés" nélkül.
Egyébként is Mo-n elterjedt az a délben egyél főtt ételt, rengeteg országban OKKAL estére esik a meleg étkezés, mert akkor van ideje az embereknek.
Napközben szendvics, wrap, egy sali és ennyi.
"Én is dolgoztam 5 órás műszakban, és ha ebédidiőre esett ott nem volt olyan, hogy te leülsz és megebédelsz. Hát persze :D"
Azért, mert 5 órára nem jár szünet kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!