Megálltam a fogyásban, mit kellene tennem?
Két éve fejeztem be a középsulit, akkor kertelés nélkül kimondom: vágósúlyban voltam: 120kg.
Tükörbe nézve elhatároztam, hogy nem tehetem ezt magammal, így életmódváltásba kezdtem. Most nyár végére le is mentem 95-re (16 hónap alatt), egyedül, orvos/dietetikus nélkül csináltam. Viszont azóta nem fogyok tovább, 1-2 kiló le-fölfele ingadozással a 95-öt tartom. Mozgás mennyiségén, táplálkozáson nem változtattam semmit.
Eldöntöttem, hogy egészséges testsúlyt szeretnék, szóval még legalább 85-ig lemennék.
Szerintetek min változtassak?
Ha ugyanaz az étkezés akkor az valoszinuleg a sulytarto kaloria a 95 kilohoz. Tehat mostmar nem fogysz vele. Azt kellene kicsit csokkenteni.
A masik lehetoseg hogy platozol ami tok normalis dolog es magatol abbamarad de lehet csak hetek mulva indul be ujra a fogyas.
Szoval a kaloriadnak szamolj utana hogy azzal tuti fogyni kene e ekkora sulyban. Valoszinuleg azt kell csokeknteni. Kisebb testnek kisebb energia kell
Kevés az adat egy pontos diag-hoz.
Az meg alap, hogy a vége megy a legnehezebben!
Amúgy meg grat a 25kg-hoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!