170 cm & 48.6 kg. vagyok viszont még mindig látok magamon plusz súlyt. Dagadt vagyok?
Mielőtt teherbe estem, a 170 centimhez kb. 53-54 kg voltam.
A poén, hogy hiába voltam vékony, hasam így is volt (mint egész eddigi életemben). Kövérnek nem éreztem mondjuk magam, de csak most látom igazán, a régi képeimet visszanézve, hogy milyen sovány voltam, főleg a vállam, felkarom, combom stb.
Most, több mint egy évvel szülés után 63 kg körül vagyok, ez így egészségesebbnek tünik, és kezdek belenyugodni, hogy mindig pocakos alkat leszek, ez van.
(Szülés előtt rendszeresen futottam, heti 3-4 alkalommal 10 kilométereket kocogtam, ha akkor nem ment le, akkor most sem várok csodát 😀).
Lényeg, hogy neked már nagyon nem kell fogyni, mert komoly problémáid lesznek, rá fog menni az egészséged, felborul a ciklusod stb.
Ha nagyon elégedetlen vagy, inkább konzultálj egy személyi edzővel, hogy mit ajánl.
Én vagyok 47 kg 159 centihez. Neked legalább 60 kg-nak kéne lenned!
Élvezed mikor hánytatod magad, vagy a koplalástól fáj a hasad? Hullik már csomókban a hajad, töredeznek-e már a körmeid és a menstruációd marad-e már ki?
Pszichológus kell neked!
Anorexiás vagy - testképzavaros. Holnap keressetek orvost és pszichológust, ugyanis az anorexia halálozási rátája az egyik legmagasabb a mentális betegségek között.
Te nem látod, de nagyon beteg vagy.
Én sem láttam 43-40, sőt 35 kilósan sem "vékonynak" magamat, pedig akkor már szó szerint haldokoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!