170 cm & 48.6 kg. vagyok viszont még mindig látok magamon plusz súlyt. Dagadt vagyok?
Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 00:46
11/27 anonim válasza:
Nagyon vékony vagy, szedj fel pár kilót. Valószínűleg izom is kevés van rajtad ha ilyen vékony vagy, úgyhogy edzeni sem ártana. Ráadásul az növeli az önbizalmad és jót tesz az egészséges testképednek, ami lássuk be, nagyon rád fér.... Szóval sok éves, edzés, hajrá. :)
12/27 anonim válasza:
Egyébként furcsa módon rajtam van kis pocak és v.sz.l. még mindig gyógyszer általi mellékhatás maradványa. De 183 centi mellett a 70 kilóm nálam is kevés és nem fogyhatok. Még én sem tudom, hogy hogyan szedjem le. De fogyni semmiképpen sem szabad tovább neked és nekem sem!!
13/27 anonim válasza:
12
Mozogj, izmosodj, és el fog tűnni a pocak. Nem, nem a zsír lesz kevesebb, hanem feszesebb lesz a tested, amitől laposabb lesz a hasad.
14/27 anonim válasza:
Problémák vannak a fejedben.166cm és 52kg vagyok és irtó soványnak tartom magam( mert ugye az is vagyok) Te akkor? Híznod kellene nem pedig fogynod.
15/27 anonim válasza:
Az ilyen kérdezőnek, mint te, fogalmad sincs, milyen 130 kilónak lenni. Na az dagadt kéremszépen. De nem baj, hívd csak a 48 kiló egyszálbeledet dagadtnak, akkor nem fogom nyomorultul érezni magam én, aki izzad, dolgozik azon, hogy a valódi köverségét megszüntesse.
16/27 anonim válasza:
Picit vekonyabb vagy mint kellene de ezt sok minden befolyasolja. Mekkorak a csontjaid , milyen az izmok aranya a testeden stb. biztosan csinos vagy de ne akarj tovabb fogyni.
17/27 anonim válasza:
170 cm vagyok én is, 54 kg. Jól kicsesztem magammal egy éve, mert én is kövérnek tartottam magam 60 kilóval, ami ideális volt. Jól leépültek az izmaim, szinte lehetetlen és nem tudom visszaépíteni. Nem tudok már visszahízni sem, bármit eszek.
Sokkal jobban szerettem amikor volt hasizmom.. hagyd abba ezt, nagyon gyorsan, mert nem lesz jó vége.
18/27 anonim válasza:
Milyen plusz súlyt, télikabátot? Esetetben még az sem az
19/27 anonim válasza:
Én 171 centihez voltam 53 kg, mikor a suli védője rám szállt, hogy van e bármilyen evési zavarom, mert rettenetesen soványnak lát. Szerinted akkor te?
20/27 anonim válasza:
170 cm-en, kórosan soványnak számít a 48.6 kg! minimum 65 kg-nak kellene lenned. Ez már anorexia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!