Ki mennyit hízott karácsony alatt?
Figyelt kérdés
2023. dec. 27. 11:05
11/23 anonim válasza:
Hát én szerettem volna jókat enni, de beteg voltam, étvágyam a kanyarban se. Úgyhogy inkább leadtam valamennyit. De így legalább tovább elég a beigli! :)
12/23 anonim válasza:
Öhm, 27-e van... mit parázol?
Vagy ha ennyire rápörögsz a hízásra, kilókra, akkor menj pszichiáterhez.
Eleve az 55 kilóból hová fogynál???
Hacsak nem 140 centis vagy, semmi szükséged rá.
13/23 A kérdező kommentje:
Emberek, nyugalom, ez csak egy kíváncsi kérdés volt ...
2023. dec. 27. 18:58
16/23 anonim válasza:
Leszarom. Úgyis megdöglünk mind. Lehet 1 nap, lehet 20 év múlva. Kit érdekel.
17/23 anonim válasza:
Nem híztam. Az ember nem karácsony és újév között hízik meg, hanem újév és karácsony között..
18/23 anonim válasza:
Nem híztam. Nálunk nemcsak karácsonykor van finom étel és nemcsak karácsonykor eszünk.
19/23 anonim válasza:
Én sem híztam, de megálltam a fogyásban. A kalóriadeficitet nem tudtam tartani. Az ünnepi ételek normál mennyiségű fogyasztásával túlléptem, de nem bánom. Nálunk ez a menü évente 1x van.
20/23 anonim válasza:
Lássuk... Többre számítottam, mert elfogyott pár rúd bejgli, de semmi vészes. 86,5 voltam valamelyik este pár napja, és 87,2-t mértem most. Pedig tavaly ilyenkor 90 is voltam, akkor több jött fel. De sokat mozgok, le szokott menni rólam.
F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!