Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez testképzavar, vagy csam...

Ez testképzavar, vagy csam szimplán kövér vagyok és helyesen látom magam?

Figyelt kérdés

85 kg voltam, most 67, de mivel 163 cm vagyok, ez így is rengeteg, még 10 kg hátra van. Vagy talán több is, majd meglátjuk.

Sok bántást kaptam a súlyom miatt, és úgy érzem, hogy ilyen szintű és ilyen mennyiségű dagadtozást csak az kaphat, aki valóban extrém kövér, persze ő sem érdemli meg, de képtelen vagyok elhinni, hogy emberek pár kg felesleggel rendelkezőknél is úgy érzik, hogy ezt naponta a képükbe kell vágni. 60 kg voltam, amikor elkezdtek az osztálytársaim bántani emiatt, 65 felett már a családom is. Aztán 85 tel gondolhatjátok...

Ma már nem mondja senki, de mégis úgy érzem, hogy még mindig extrém túlsúlyos vagyok. És nem tudom eldönteni, hogy ez testképzavar e, mert azokra szokták mondani, akik nagyon vékonyak és alacsony a súlyuk, mégis kövérnek látják magukat. En viszont nem vagyok vékony.

2023. dec. 20. 15:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Kep nelkul ennyibol nem lehet megmondani
2023. dec. 20. 22:26
 12/12 anonim ***** válasza:
90%
7es te tévedsz... az anorexia egy pszichés betegség miatt van.. képzeld én 54kg voltam 165cmhez de így is undorítónak és kövérnek láttam magam , majd az akkori párom elhagyott egy akkor 7hónapos kismamáért és akkor még rosszabb lett ,43kg-ra fogytam le , de még mindig kövérnek és csúnyának éreztem magam.. ebből a helyzetből a ma már férjem húzott ki, ma màr 65kg-osan jól érzem magam a bőrömben , de persze ez 3 gyermek szülése után van , és van egy kis hasam de már nem érdekell, nem látom magam kövérnek. Akkor ép rossz paszban és mentális állapotban voltam ,nem voltam ki3gyensúlyozott
2023. dec. 20. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!