169cm szinte 50 kg (lehet 51, lehet 50) 27 éves nőnek milyen?
Figyelt kérdés
60 ról indultam 2 éve most értem el az 50 et de még mindig pufinak latom magam.2023. dec. 20. 10:48
21/34 anonim válasza:
Erre mondják, hogy csontkeretes p.na.
24/34 anonim válasza:
Elárulom neked, hogy a 60 kg sem volt sok.
25/34 anonim válasza:
Ha az arcod meg a hasad tájéka pufi, akkor az lehet pl. gluténallergia (nem cöliákia). Vagy alkoholizmus... De szerintem itt nem ilyesmiről van szó. Testképzavaros vagy.
26/34 anonim válasza:
Bocsi, hogy beleszólok, én 162 cm vagyok ~45 kilóval, és teljesen elégedett vagyok magammal, semmiképp sem szeretnék több lenni. Nem vagyok sem anorexiás, sem bulimiás. Így érzem jól magam... Ha több kiló lennék, már rosszul érezném magam (voltam már több...). De ez csak az én véleményem, tudom, nem érdekel senkit. 😅
27/34 anonim válasza:
Ja, és 29 éves vagyok.
#26 voltam
28/34 anonim válasza:
#26 Veled örülünk. Én meg vettem egy új szőnyeget, meg tettem ki a madaraknak napraforgómagot.
29/34 anonim válasza:
#28 Igazán örülök, de a kutyát sem érdekli. Semmi köze a témához🤣
30/34 anonim válasza:
Bocs, de aki kórisan soványként PUFINAK látja magát, az testképzavaros. Ez tény, ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!