Ételhelyettesítővel tapasztalat?
Tulajdonképpen fogyni szeretnék(kb 5 kg-t) , egy rokonom ajánlotta, végülis fehérjepor vitaminokkal és ízesítő, rostok benne van minden ami a szervezetnek kémiailag kell...1-2 hónapig ki lehet vele váltani az étkezést, mindegyiket és laktat.
Én kb 3 naponta tervezem enni egész nap, a többibe csak délben, mire leadom, amit zabálással felvettem, vélemény?
Nem lehet kiváltani vele az étkezésr, mert nem laksz jól, iszonyú éhes leszel, és végül csak még többet fogsz falni miatta és még az a por is csak plusz kalória lesz.
Nekem arra volt jó, hogy bevezessem az etrendembe a reggelit, mert sosem bírtam enni reggel, viszont egy ilyen lötyit azért meg tudtam inni. Próbáltam vele kiváltani kisebb étkezéseket is, de csak éheztem, semmi értelme nem volt.
Hazavágod vele a bélcsatornádat, ha nem eszel szilárd ételt.
Én néha uzsonnára iszom néha-néha egy fél adagot, én akkor elvagyok vele vacsoráig. (De nem szoktam rendszeresen uzsonnázni, csak ha megéhezem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!