Mennyi kalóriát égetek el helybenfutás közben 10 perc alatt?
Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 17:58
2/7 anonim válasza:
Nem tom a választ, de szentem ugró kötéllel jobb és kézre is megy.
3/7 anonim válasza:
Én se tudom a pontos választ, de szerintem jó "sport", csak ne 10 percig csináld mert úgy tudom hogy a legtöbb iylen gyakorlatnál 30 perc után kezdesz el egyáltalán kalóriát égetni.
4/7 anonim válasza:
Szobabicikli? Vagy ha nincs semmi, akkor gyors gyaloglás kint úgy, hogy épphogy ne lihegjél.
5/7 anonim válasza:
Ja meg ne 10 percet, hanem 30-40 et. Napo 1-2 óra mozgás alatt semmit nem ér az egész.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem 10 percet szeretnék, mindössze azt szeretném tudni, azalatt mennyit fogyok. Aztán abból kiszámolnám a 30 percet (mert annyit szeretnék). Úgy gondoltam, egyszerűbb, ha 10 percre kérdezek rá...
(szobabicikli, stb nincs)
ugrókötéllel jobban fogyok tőle?:O
de ha erre nem tudja senki a választ, akkor esetleg 30 perc helybenfutás hány kcal? :S
2010. okt. 22. 17:23
7/7 anonim válasza:
én 10 perc alatt futópadon 40-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!