Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges, hogy a...

Hogy lehetséges, hogy a hasamról nem megy le súly? Beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval 165 centi vagyok, elhíztam 73 kilóra, előtte csontsovàny voltam, most leadtam kb 10 kilót(pontosat nem tudok mondani mert külföldön vagyok és otthon maradt a mérleg) nem edzéssel, diétával, meg melóba is mozgok azért, a lényeg hogy már szinte a bordáim kilátszódnak, meg észrevettem, hogy talán kicsit tul sokat is fogytam, de a hasam megmaradt, nem tudom mit tegyek, ha edzek eltunik? Vagy betegsegem van?
2023. dec. 7. 03:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nálam is. 175 centi vagyok, 62 kiló, ami szerintem ideális, de így sem lapos a hasam. 58 kilónál szokott már az is lapos lenni. De azt már baromi nehéz elérni.
2023. dec. 8. 09:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A köldök alatt a hason van egy keresztben futó zsírszövet sáv, az ott lerakódó zsírtartalék a végsőkig kitart.
2023. dec. 8. 14:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Fogyás abbahagyásánál nem a mérleget kell figyelni, hanem a sportteljesítményt, immunrendszert, ha amúgy szoktál menstruálni, akkor azt is. Ha nincs semmi arra utaló jel hogy túltoltad, akkor simán fogyhatsz még pár kilót. Ha gyenge vagy, fáradékony, sűrűn vagy beteg vagy bármi egyéb ami a fogyásra vezethető vissza, akkor hagyd abba, szedjél fel pár kiló izmot és kezd újra a fogyózást. Előbb utóbb meglesz a feszes has.
2023. dec. 9. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!