Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan sikerült leadnod 8-10...

Hogyan sikerült leadnod 8-10 kilót? Mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Azok segítségét szeretném kérni, akik otthon, étrend szabályozással és mozgással (na meg nagy adag kitartással) érték el célokat. Elhiszem, hogy kül. diéták is jók, de én erre képtelen vagyok( pl. 90 napos diéta stb...) De arra, hogy odafigyeljek mit, mikor, mennyit eszem, be tudom tartani. Köszi!
2010. okt. 20. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyit mentem bringával minden nap, amennyit csak bírtam.
2010. okt. 20. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

7 kg-t fogytam nyáron. Kicsivel több, mint 1 hónap alatt. Először elhagytam a cukrot és édességeket. Inni szénsavmentes ásványvizet ittam, meg néha teát, tejet. De elég sok folyadékot, mondjuk nyáron meleg is volt. Reggelire szendvicset ettem. (Iskolába járok, szóval nyáron nekem a reggeli az ilyen 11kor volt...:D)

Ebédre salátákat, rizst, halat, csirkét, esetleg főtt krumplit, meg ilyeneket ettem. Este felé meg ilyen joghurt, vagy zöldség, alma. Természetesen semmi nasi.

Emellett meg mozogtam, jártam szinte minden nap 1 órát kocogni vagy gyorssétálni. ( a gyorsséta az valahogy jobban tetszett...:D) Meg egy óra ugrókötél, tornázás DVD-re. (ilyen fél órás dvd)

Szóval nagyjából valami ilyesmi. De még amúgy szerenék fogyni, és majd valamennyi izmot felszedni. Csak iskola miatt nem nagyon tudok most figyelni az étkezésre. De majd lesz remélhetőleg szobabicóm hétfőtől, és aztán iskola után tekerhetek rajta egész nap...:D

2010. okt. 20. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1 hét=1 kiló volt a cél.

Naponta 5ször ettem és mozogtam. Egyszerű volt, bár nekem hatalmas kitartásom és akaraterőm van, ha elhatározok valamit, akkor azt tűzön vízen átviszem. Igazából nem volt nehéz.

A lényeg, hogy ettem mindent, csak ésszel, csökkentett adagokban. Szerintem a lényeg a rendszeres (napi 5szori) étkezés volt és, hogy a szénhidrát (liszt, lisztes-cukros cuccok) bevitelét csökkentettem... nagyon durván, de nem eszetlenül, valamint, hogy heti kb 3-4szer lementem edzeni. Ezt is fokozatosan csináltam, mivel mikor kezdtem egyrészt a kondim is rossz volt, másrészt a súlyom miatt is nehezebben ment a mozgás.

Én 18 kilót adtam le. Június elején kezdtem és kb november végén voltam túl rajta. Az első hónap kicsit nehéz volt, de aztán nem győztem cserélni a ruhatáram.

A másik trükk, hogy hetente csak 1szer mérj súlyt és centizz is (ez fontos, mert van, hogy kilóban nem, de centiben viszotn látszik a változás). Többször nem kell.

Sok sikert és kitartást!

2010. okt. 20. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
4%
5 másodperc alatt 20 kilót simán!leraktam a sújzót
2010. okt. 21. 00:21
 5/7 anonim válasza:
100%

Én is csak azt tudom ajánlani,hogy minden nap mozogj,és este ne tömd tele magad.Én futni szoktam naponta 6km-t,kondizok is.

Nem vagyok híve a koplalásnak,a lényeg,hogy annyi kalóriát égess,amennyit csak tudsz,de ne éhezz,mert az tönkre tesz.

Ha nem is pár hónap alatt,de 25 kilótól szabadultam meg.

Az biztos,hogy kitartás nélkül nem megy,és mint minden,ez is attól függ,hiszel-e önmagadban.

Agyban dől el minden.

2010. okt. 21. 02:42
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
00:21 súLYzó
2010. okt. 21. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:
j áááá nem tudják a magyarock a magyartot ajj eza mai világ
2010. okt. 21. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!