A vékony emberek, akik nem figyelnek 100%-ban oda, hogy mit esznek, hogy tartják a súlyukat?
anyagcsere a kulcs , sokan ezt nem értik
Ahhoz, hogy jól pörögjön az anyagcseréd, 3-4 óránként érdemes enni valamit. + 30 perc intenziv sportolás naponta , mellette akár súlyzózás
40.
Nekem is ilyen nagy volt az arcom és hihetetlenkedtem, amíg nem lettem pajzsmirigy alulműködő közel 50 évesen.
Betegcsoportokban is ment az ész osztás, a szerencsésektől, akik nem híztak és nem kötöttek be több liter vizet is akár.
Nem vagyunk egyformák devan pár szabály amit érdemes betartani.
Egyegyél többször egy nap. Így pörög az anyagcseréd , kevésbé hízol el.
2. Intenziv mogás is fontos, ez felpörgeti szntén az anyagcserét, ahogy a súlyzós edzés is. NApi 20 -30 perc intnzivebb mozgás ajánlott és vagy 1 óra súlyzós edzés
3 Próbál nem kórosan stresszelni. A magas kortizol szint növeli az étvágyat, vagy ép teljesen elveszi. Ilyenkor a szervezet a túlélésre hajt, néha nem leszel éhes máskor meg farkasétvágyad van ha sokat görcsölsz, ami elhízáshoz vezethet vagy izomfejlődési problémához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!