A vékony emberek, akik nem figyelnek 100%-ban oda, hogy mit esznek, hogy tartják a súlyukat?
Az ugye megvan, hogy az anyagcsere és a székletűrítés között nincs sok összefüggés?
Napi 5 krémes... :DD Kitalálom, még nem is cukorbeteg.
Felejtsük ezt el, már az írásképedből is látszik, hogy reménytelen a helyzet.
Nem tudom, körülöttem az extrém sovány emberekről, akik rendesen ettek, rendre kiderült, hogy vagy cölikáliások, vagy más egyéb ételintoleranciájuk van, vagy bármi más egészségügyi problémájuk, pajzsmirigy gond
st. Olyat is ismerek, aki 30 éves kora körülig vékony volt, hiába evett viszonylag sokat, aztán harminc fölött hirtelen mindjárt oda kellett neki figyelni, pedig többet akkor se evett. Most nem találok forrást, de egeszséges emberek anyagcseréje között nincs jelentős különbség, csak akkor tér el extrém módon, ha anyagcserezavar áll fenn. A kémia törvényeit meg nehéz felülírni, szóval szerintem aki nagyon sovány az nem eszik eleget,túl aktív, vagy van valami rejtett betegsége.
Ha chipset zabálsz, ne csidálkozz, hogy hízol, mint a disznó.
Egy dolog az, hogy mennyit eszel, de sokkal fontosabb az, hogy mit eszel.
Ha leállsz a cukorral, és olajjal, hirtelen "megjavul az alkatod", nem fogsz állandóan zabáni, meg hízni.
#25: még amúgy férgesség is okozhatja a "sokat zabáló vékony ember" jelenséget.
Nem kell ehhez Indiába menni.
11. 15.
Szétröhögtem magam a hozzaszólásaidon.
Tudod vizuális tipus vagyok. :D
20
Ez kész! :D
Jól beállt neked ez a kaka téma. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!