Van 3 hetem egy fontos találkozóig, le kellene adnom a pocakomból, hogy csináljam?
Én egy párszor megcsináltam a videóban látható tornát, és elkezdték kérdezgetni, hogy fogytam-e. Ez a videó: [link]
Azt én is éreztem, hogy jobban tudom használni, jobban érzem a detekam körüli izmokat.
Köszönöm mindenkinek.
Mézes kocsonya 🤣🤣😵💫🤮
Kalóriadeficit. Számold ki a BMR értéked. A gymbeam oldalon van egy szuper bmr kalkulátor. Egyél annyit amennyi a BMRod. Ez a maximum amit fogyni tudsz ennyi idő alatt.
Mellette mehet heti 3x 1 óra sport
A mézes kocsonya, stb ötleteknek semmi értelme, nem fogysz töle, csak megundorodsz egyes ételektöl.
Ami használ, hogy alacsonyabb kalóriamennyiséget fogyasztasz (kalóriadeficit), illetve elkezdesz sportolni (a belinkelt videó is jó, de más is) - így fogyhatsz simán 3-5 kilót, aki már egy ruhaméretet jelenthet.
Köszönöm szépen mindenkinek.
Nyilván pasidolog 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!