Abban szeretnék tanácsot/segítséget kérni, hogy mitől hízhatok, ha napi kb 800-900 kalóriát eszem?
Nem hiszem, hogy nagyon elszámolnám… bár azért nem tartom kizártnak, de hogy ennyire?
Figyelni próbálok arra is hogy inkább magasabb legyen a fehérjebevitel, ch, zsír kevesebb, és mégsem látom eredményét
Talán azért hízol, mert koplaltatod magad, és a szervezeted inkább raktároz emiatt.
Ha normálisan étkeznél, akkor fogynál is.
1) Valamit elszámolsz
2) nem jól méred a súlyodat (mindig csak reggel, felkelés után, wc után, evés és ivás előtt szabad mérni) mert reggeli és esti súly között kilók is lehetnek
3) túl rövid idő alatt vársz változást
"pajzsmirigy problémád lehet"
Nincs az a pajzsirmirigy probléma, ami felnőtt egyénnél tartós 800 kalóriával ellehetetlenítené a fogyást. A 4-es kommentelő nagyon jól összegezte a lehetséges okokat.
Kedves kèrdező!
Èvekig ugyanezzel a problèmàval küzködtem. Fizikai munkàt vègzek, 700-800 kalòriàt ettem ès hìztam. Nyilvàn nem minden nap, kb. 2 hètig tudtam taetani, aztàn befigyelt egy csalònap. De mindig csak 1. Erre odafigyeltem. Eredmèny pedig a vàrt ellenkezője lett. Lehet valami hormon problèma is befigyelt.
De a lènyeg, hogy most egy ideje 1500 körül tartom a kalòria bevitelt. Ez a napi aktivitàstòl függően billeghet kicsit. Ès gyönyörűen megindultak a kilòk lefelè, vègre. :D
Nem azt mondom, hogy ez nàlad is tutira bevàlik. De gondoltam leìrom a tapasztalatom, mivel hasonlònal tűnik a kettőnkè.
Sok sikert! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!