Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha annyira ciki manapság a...

Ha annyira ciki manapság a felesleg, akkor miért van annyi túlsúlyos ember?

Figyelt kérdés
Pusztán elméleti a kérdés. Mindenhol az ömlik az emberre, hogy mennyire egészségtelen és ciki kövérnek lenni, mégis a valós életben alig látni olyan embert, aki tok hétköznapi életet élve megfelelne a nagy elvárásoknak. Ha valóban annyira elítélendő a súlyfelesleg, akkor nem kellene sokkal több fittebben és egészségesen élő, az ideálnak megfelelő embernek lennie a többségben a túlsúlyos emberek helyett? Vagy csak én látom úgy, hogy teljesen más a valóságban az "elvárás", mint a különféle médiumok és közösségi média szerint?
2023. okt. 22. 21:44
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Csak diètát javasolt, de nem mondanám hogy beválna
2023. okt. 23. 14:58
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Leírnád légyszíves, hogy egy nap mit és mennyit eszel, mit és mennyit iszol és hogy összesen ez hány kalória?

Az mit jelent, hogy egészséges étkezel?

2023. okt. 23. 15:38
 23/29 anonim válasza:
24%

Szerintem meg tök szépek a husis fiúk! A csontok a cikik nem a hús! Izgalmas látvány a kibuggyanó has, engem normál alkatú csajként a husis fiúk izgatnak fel! Sztem a csont kollekciók nem jók az àgyban és nem is olyan aranyosak mint a husosak! Szerintem aki húsos az az igazi férfi!!

19 éves lány vagyok.

2023. okt. 23. 16:00
 24/29 anonim ***** válasza:
51%
Ha egyszer annyira ciki ma az ostobaság, miért van ennyi ostoba kérdés?
2023. okt. 23. 17:35
 25/29 anonim válasza:
62%
Szerintem te tiszta hülye vagy . Én túlsúlyos vagyok és kizárólag az egeszsegen miatt akarok fogyni, fogyatékosok véleménye nem érdekel. A legtöbb ember pedig tökéletes kondiban van és egyáltalán nem túlsúlyos. Meg vannak az elmeroggyant testkepzavarodSok, mint te.
2023. okt. 23. 17:50
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

#18 Sajnos fogalmad sincs az egész témáról.

Kezdjük azzal, hogy nincs "egészséges" vagy "egészségtelen" étel. Kalória van és különböző tápanyagigények.

Teljesen mindegy az, hogy nyári kánikulában mit kell fogyasztani és mit kéne kerülni, mivel ennek porszemnyi köze van ahhoz, hogy valaki elhízott vagy sem.

Az is tévedés, hogy a magyarok túlnyomó része azért elhízott, mert gyorsételeket, édességeket, energiaitalokat fogyasztanak. A szegények között a legnagyobb az elhízás aránya, ők pedig elhiheted, hogy nem járnak olyan helyekre, ahol egy kis hamburger 550 Ft-ba kerül, ráadásul ez 250 kcal, amiből egy felnőtt férfi akár napi 10-et is megehetne. Nem hízik el tőle.

Ezért van a valódi probléma, mert olyan laikusok, akik semmit sem értenek a témához, olyanokat mondanak, aminek semmi értelme, semmi alapja és csak terjesztik a hülyeséget, ami a nap végén csak több problémát szül.

____

"Iskolákban van erről szó, vannak előadások az egészséges életmódról"

Szerinted mennyire lehet nagy a baj, ha esetedben, aki azt hiszi magáról hogy tud bármit is a témáról, kiderül hogy kb. semmit?

Ezért van szükség a megfelelő minőségű oktatásra, mivel apró változtatásokkal is elindulhatnak az emberek egy olyan úton, ami sikerhez vezet.

Azonban ehhez tudás kell, hogy az emberek felismerjék, hogy mi a probléma és azt, hogyan is lehet érdemben megoldani.

Amennyiben szeretnél elmélyedni a témában, ajánlom a tanulást számodra is és a jövőben talán hasznos válaszokat is tudsz nyújtani azok számára, akik rászorulnak. A butaságokkal, amiket most is mondtál, csak hozzájárulsz ahhoz hogy több kövér ember legyen a kis hazánkban.

2023. okt. 23. 18:15
 27/29 anonim ***** válasza:
26%

Hű...de ku..rva okosnak hiszi magát valaki..🤷🤦🤣

Most aztán jól megmondtad a tutit. 👏🙏👍

Higgy, amit csak akarsz, nagyképű barátom. Meghagylak téged abban a hitben, hogy te milyen "okos" vagy. 😉

2023. okt. 23. 18:24
 28/29 anonim ***** válasza:
Meg is válaszoltad a kérdésed. "Mindenhol ömlik ránk" - persze, a plakátokról, közösségi, meg hagyományos médiából. Én ezekből mást fogyasztok, mint te (ugyanúgy megnyitom az Instát, ha még nem jön a busz, de én kb. kiscicákat követtem be rajta, nem fitneszinfluencereket), szóval az én világnézetem szerint egyáltalán nem "ciki" kövérnek lenni. Más kérdés, hogy nem tesz jót, majd ha az illetőt ez zavarja, akkor változtat rajta, de a saját egészségéért, életminőségéért fogyjon le, ne azért, mert te, vagy én, vagy akárki szerint ciki.
2023. nov. 23. 17:37
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
"Husis".. a hus az izomszovet, te a zsirosra gondolsz
2023. nov. 24. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!