Próbáltátok már a Norbi tésztákat, tarhonyát? Ha igen, milyen volt?
Párom eszik ilyen sz@rokat, a múltkor megkóstoltam, hát valami borzalom.
Viszont jó drága.
Ez csak egy ratyi marketing...
Saját márkának hívják ami mögött valójában nincs semmi extra termék vagy minőség...
Az egesz arról szól,. hogy kap a termék csomagolásásn egy kis felületet jópénzért, mint reklám, vagy csinálhatja azt is mint a tesco, hogy megveszi az egész csomagolás felületét meg formatervét, és cserébe kedvezményeket ad pl a polchelyeken a terméknek, vagy kiszórja címlapon ( a szemmagasságban levő a legdrágább hely, vagy a sorok eleje vége)
Ezek a termékek többnyire mind olcsó import török meg bolgár vagy orosz, görög (vagy a franc tudja honnan) ömlesztett kartonos áruk, és más gyártó üzemekben bércsomagolásban kicsomagoltatják őket...
A norbi is csak ugyanezt csinálja, megveszi a kínai meg török konténeres, kartonos gagyit aztán átcsomagoltatva meg kicsomagoltatva eladja a saját neve alatt dupla annyiért..
A Jó hülyék meg bedőlnek neki...
Így kell megélni a hírnévből..
Média, Marketing, Pr.
Semmi extra nincs a norbis cuccokban, teljes kiörl. lisztből készülnek a termékek. Bármilyen más márkájú teljes kiörl. tészta megfelel. De én nem tudtam megszokni őket a fehér lisztes tészta után. Nem ízlik. Mondjuk tésztaügyben finnyás vagyok: csak a 8 tojásos tésztákat szeretem, a többi nekem nem fő elég puhára, csak szétázik. A teljes kiörl. cuccot fűrészporízűnek érzem.
Ezért inkább ritkán eszem csak tésztát, de akkor legalább finomat.
Még a kukoricalisztes tészta jött be legjobban. Azt meg bírtam enni, de arra se mondanám, hogy isteni volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!