Nem tudom jó helyre teszem e fel a kérdést!?
Az egy óra séta. Egyértelmüen. Nem éget anyival tobbet a lepcsozogep.
De renses etkezes nelkul nem fog menni
Hát alapvetően az a lényeg, hogy kalóriadeficitben legyél, amit elérhetsz úgy, hogy kevesebbet eszel vagy úgy, hogy többet mozogsz, vagy a kettő együtt.
Ha többet akarsz mozogni annyi fontos lehet, hogy figyelj legalább valamennyire az étkezésre, mert a több elégetett kalória (nem mindig) nagyobb étvággyal is járhat és intuitív módon visszaeheted az extra elégetett kalóriákat. De ez tényleg nagyon egyedi, ki kell tapasztalni.
Én alapvetően a sétát preferálnám, mert élvezetesebb sétálni mondjuk egy parkban, szép városban mint egy kondiban lépcsőzni. De pl rossz időben meg lehet a lépcsőzés a jobb . Szerintem egyik sem jobb a másiknál, preferencia kérdése . :)
"Egy óra alatt 530 kcalt lehet elégetni elméletileg"
Elméletileg? Gyakorlatilag vonj ki ebből minimum 200 kalóriát. Sajnálom.
4-es vagyok.
Ezzel a mozgásformával (hetente 3x) és a kalóriabázis vezetésével 4 hónap alatt leadtam 12 kg-t.
170 cm vagyok és 76 kg-ról indultam. 1500-1600 kcal a kcal keretem.
Nem véletlenül írtam oda, hogy elméletileg, hiszen a testi és genetikai adottságok is befolyásolhatják. Nálam működik a matek és segítségként leírtam a tapasztalatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!