Egy valaha 92 kg-s csajból is lehet szálkás izomzatú csajszi?
Szóval 22 éves lány vagyok.169cm.
Évekig jo-jó 0diétáztam.Egyszer 68kg, egyszer 92 akár...
Tudom szörnyen hangzik....de valamiért mégis azt hittem hogy nálam a fogyókura koplalásból és kemény edzésekből állhat.
Tévedtem.
Egy hónapja 90kg-t mutatott a mérleg. Mondanom sem kell ismét kétségbeestem, de valahogy még koplalnom sem sikerült.
Viszont egyik nap felkeltem és munkaelőtt tornázgattam....aztán már nem akartam elrontani az egészet. És egy hónapja mondhatom életmódot váltottam de olyan szinte hogy a mozgás máris vezető szerepet tölt be az életemben. Nincs elcsábulás mint azok előtt, nem kivánom az édességeket, és valahogy nagyon arányos fogyok.
Mivel ezek előtt is tornázgattam, nem lenne nekem rossz alakom, és érzem hogy elég fejlett izomzatom van.
Egy hónap alatt 7kgt fogytam. Ahhoz képest iszonyu lassan hogy azok elott koplalással akár 5kgt is fogytam egy hét alatt....de nem adtam és nem adom fel!
Egyedül a melleim viselik nehezen...sajnos abból is fogyok, de egy ideje minden álmom hogy mozgással foglalkozzak, vagy fitnesszel, testépitéssel. Arcra elég helyesnek tartanak, és kövéren se volt, van problémám a pasizással.Csak szeretném tudni szerintetek lehetséges lenne hogy egy valaha 92kgs csaj kb 1-2 év mulva jóval könnyebben akár versenyszerűen csináljon valamit, vagy hivatásosan foglalkozzon akár aerobickal vagy fitnesszel?
Anyira elszánt vagyok és tudom hogy szuperül fogok kinézni ha végre lefogyok.
Kicsit aggaszt hogy esetleg itt ott enyhén lógna a bőr, vagy később a mellem, de akár plasztikáztatni is hajlandó lennék csak hogy tényleg lássa mindenki hogy megdolgoztam a kőlsőmért.
Szerintetek hülyeség?
Nincs ebben semmi hülyeség. Ott van az a Gery Spice, ő is husi volt, aztán egyszer csak megjelenten szálkásan. Sok edzés kell hozzá az biztos, de elég elszántnak tűnsz. :)
Mellesleg nem mindegyik erobic edző csupa izom. Láttam én már husibbat is.
A fogyás sajnos az évek múlásával lassulni fog. Én 26 éves vagyok, és még néhány évvel ezelőtt tényleg csak folytak le rólam a kilók... most meg. :S
Én soha nem másokat néztem, hanem azt hogy én milyen testben érezném jól magam.
Sajnos, gyerekkoromban elkényeztettek, meg is lett az eredménye, mert valószinűleg már nem itt tartanák.De az is lehet hogy saját magamnak is végig kell járnom ezt az utat, hogy esetleg később másokn is segiteni tudjak!
Soha nem volt önbizalmam, most sincs sokkal több, de sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Jó az a tudat hogy most nem mondtam le annyi féle kajáról mint a koplalásoknál, nem várok csodákat!Tudod, kedves utolsó?:)
Kérdező!!!! Havi 7 kg borzasztóan sok, főleg azért, mert nem vagy 100 kiló feletti!!! Vizsgáltasd ki magad, elsősorban vércukor, az unokatesóm cukorbetegsége sajnos egy ilyen mértékű hirtelen fogyás alatt derült ki (ő is sportolt, azt hitte, attól fogyott, de nem)! Ha kiderül, hogy egészséges vagy, akkor viszont lassíts a tempón, mert mindened lógni fog, a melled, a hasadon a bőr!
Ne hallgass a legendákra (2 hónap alatt 20 kilót fogytam és nem lóg a bőrőm), csodák nincsenek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!