Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki nem tetszet...

Van itt olyan, aki nem tetszett a párjának fogyás után?

Figyelt kérdés

Mert pl túl vékony lett a párja ízléséhez képest.

Túlélte a kapcsolat?

2023. szept. 25. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én tetszem a férjemnek,de mondta hogy ne vigyem túlzásba a fogyást. Nem is vittem. Nem tudtam volna, mert megállt a fogyás egy idő után, és a továbbihoz már koplalni kellett volna , amire nem vagyok hajlandó. De nem gond, nekem ez a súly abszolut ideális. 175cm/64kg lettem bő 3 év alatt, extrém nagy súlyról.
2023. szept. 25. 20:38
 2/4 anonim válasza:
21%

Nekem nem egészen et volt a szitu. Mikor megismertem férjem akkor 64 kg voltam 157 cm-hez. Akkor is kaptam hogy fogynom kellene...

Edzeni jártam és próbáltam odafigyelni a kajára is, de sajnos hízni kezdtem. Egészen 73 kg híztam. Akkor is csesztetett. Mondtam is hogy sosem lesz neki elég jó ahogy kinezek mert 64 kg se voltam jo...

Most babát várunk és 80 kg vagyok. Nem szólt egy szót sem. Megmondtam ha nem tetszik el lehet menni, nyitva az ajto...

2023. szept. 25. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2. Eskü nem értelek. Ilyennel úgy egyáltalán minek jöttél össze ha már akkkor se fogadott el ahogy vagy, és beszólogatot? Miért gondoltad, hogy egy ilyen pasi mellett boldog lehetsz? + még gyereket is szülsz tőle. Utána is ugyanúgy alázni fog a súlyod miatt. Így akarod leélni az életed? Olyannal akinek sose leszel elég jó?
2023. szept. 25. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
88%

2-es, nem tudlak sajnálni, úgy őszintén.

Nagy az arcod, "nyitva az ajtó", mégis olyan önbizalomhiányos vagy, hogy nem dobtad ki :D

2023. szept. 27. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!