Szerintetek gáz ha a kondiba csak a futópad miatt megyek?
Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 10:53
1/13 anonim válasza:
Nem. Ugyanúgy fizetsz mint mindenki más, azt használsz amit akarsz ugyanúgy mint mindenki más
2/13 anonim válasza:
Nem.
Nem mindenki szeret kint futni a semmiig és vissza.
A gépeken amúgyis lehet állítani a sebességet, emelkedőt...
+ biztos senkit nem fog érdekelni, hogy milyen gépet használsz
3/13 anonim válasza:
Egész sokan csinálják ezt, úgyhogy miért lenne gáz? Élből ott kezdődik, hogy senki nem fogja figyelni, hogy "te, Zoli, nézd már, az a csávó/csaj csak futópadozni van itt, de ciki". Nem lesz ilyen, nem fog veled senki foglalkozni. Meg amúgy is egy konditerem/fitneszterem arra való, hogy ott minden típusú mozgásformát űzni kívánó egyén megtalálja a helyét. Valaki csa a guggoló keret miatt van ott, valaki csak a súlyzók miatt, valaki csak a gépek miatt, valaki csak a szobabicikli miatt, valaki csak az ellipszis tréner miatt. Ez ilyen.
4/13 anonim válasza:
Nem. Van aki a futópadot jobban preferálja mint a kinti futást, meg sokszor az időjárás miatt jobb is. Szóval ebben az esetben két opció van, vagy veszel otthonra egy futópadot magadra, vagy elmész a kondiba. Nem mintha annyi lehetőség közül lehetne válogatni. :)
6/13 anonim válasza:
Habár azt hiszik a kezdok de szerencsere pont senkit nem fog erdekelni hogy masok mit csinalnak az edzoteremben. Azt se fogjak tudni hogy csak azert mentel.
Egesz nyugodtan mehetsz.
7/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem az, én is jártam. Ami miatt problémás volt, hogy errefelé nincsenek monumentális edzőtermek vagyis max két futópad volt. Gyakran használják bemelegítésre mások is. Jártam úgy nem egyszer, hogy mindkettő foglalt volt. Leültem, kivártam. Kellemetlen lett volna megkérdezni, hogy meddig szeretné használni. De így sokszor ment el az időm a semmivel. Aztán az egyik elromlott. Mikor második alkalommal is ki volt rá írva, hogy rossz, utána már nem mentem többet. Ha pesti vagy vady nagyvárosi, akkor biztosan találsz olyat termet,ahol egy fél utcányi pad van. Ott mindig van szabad hely.
8/13 anonim válasza:
Azért tartják, hogy valaki használja.
9/13 anonim válasza:
Én pl nem mennék edzőterembe csak azért, hogy fussak. Járok terembe, de ott nem futok, futni külön el szoktam menni szabadban. Ennek ellenére szerintem sem gáz, ha valaki oda jár futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!