Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen asztal alatti futópad...

Milyen asztal alatti futópad lenne jó?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyni, és a legkönnyebb az lenne, ha tudnék gyalogolni miközben dolgozom/Netflixezek stb. Amúgy is szeretek gyalogolni, de azért a kocsikat nem vállalom be egy filmmel a kezemben.

Akinek van ilyen futópadja, mire figyeljek? Esetleg tippek, ötletek ami nektek bevált vagy éppen idegesített?

Köszönöm előre is!

2022. szept. 9. 19:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
64%
Ülve futni, ágyban állva baxni nonszensz.
2022. szept. 9. 20:15
 2/27 anonim ***** válasza:
59%
Ne legyen hangos. Anno koleszban Szobatarsamnak volt. Minden lepestol zenget a szoba ja. Amit o szeretem hogy latszott mennyi kcal-at mozgott le. Vna olyan Ami Pl csak a km-t mutatja
2022. szept. 9. 20:26
 3/27 anonim ***** válasza:
59%
Ezzel nem sok kalóriát égetsz el. Menj el inkább aerobikozni vagy biciklizni.
2022. szept. 9. 22:09
 4/27 anonim ***** válasza:
66%
Netflix helyett menj el futni egy orat
2022. szept. 9. 23:51
 5/27 anonim ***** válasza:
45%

Én futni járok, mármint odakint a házon kívül, és közben podcastokat hallgatok. Ez nekem elég jól bejött.

Spotify Familyben vagyok, de nyilván bármilyen lejátszó/platform megfelel, ha eléred rajta a tartalmadat.

2022. szept. 10. 05:04
 6/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, aki nem a kérdésre válaszolt.

Otthonról dolgozom, ezért munka közben is tudnék gyalogolni. És vannak álló asztalok is. Tudom, biztos megrettentő dolog arra gondolni, hogy valaki áll miközben az excelbe pötyögi be a számait.

Akinek van értelmes hozzáfűznivalója, azt megköszönném. 2-es, neked külön köszönöm, arra nem gondoltam, hogy van olyan gép, ami csak km-t mutat, ez jó dolog, amire majd odafigyelek. Köszönöm :)

2022. szept. 10. 07:07
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkodtam már rajta, hogy beszerzek egy állítható asztalt meg alá egy futópadot. Már nézegettem őket, de nem szántam rá magam. A Xiaomikról jókat olvastam, az összehajtható verziója szimpi.
2022. szept. 10. 09:03
 8/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, a kalóriadeficiten alapuló étrend egyébként megvan?
2022. szept. 10. 10:18
 9/27 anonim ***** válasza:
80%

"Ezzel nem sok kalóriát égetsz el. Menj el inkább aerobikozni vagy biciklizni."

Napi nyolc óra sétával? Te hlye vagy?

2022. szept. 10. 11:38
 10/27 A kérdező kommentje:

7-es, igen az összehajhatóság egész jó dolog, de másik oldalról én mindig félek tőlük, mert úgy érzem minél több mozgó rész van annál könnyebb, hogy elromoljon valami. De másik oldalról meg a Xiaomi az egy jó márka...

Megnézem van-e márkaszervíz Mo-n, hogyha bedögölne a gép, akkor mivan :D

2022. szept. 10. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!