Milyen asztal alatti futópad lenne jó?
Szeretnék fogyni, és a legkönnyebb az lenne, ha tudnék gyalogolni miközben dolgozom/Netflixezek stb. Amúgy is szeretek gyalogolni, de azért a kocsikat nem vállalom be egy filmmel a kezemben.
Akinek van ilyen futópadja, mire figyeljek? Esetleg tippek, ötletek ami nektek bevált vagy éppen idegesített?
Köszönöm előre is!
10: igen, az összehajtatóságban engem is ez zavar leginkább, csak hát végtelen helyem sincs. Majd mesélj, mire jutottál.
7
na kerdezo azert ne legyunk butak. lusta vagy kimenni a valo vilagba edzeni de te majd munka kozben min 6 orat setalsz? hat persze
hogyan dolgozol seta kozben egyebkent? folyton mellenyomnal/kattintanal mindennek xd
mellesleg:
"Szeretnék fogyni, és a legkönnyebb az lenne, ha tudnék gyalogolni miközben dolgozom"
nem. a legkonnyebb az lenne ha letoltenel egy alkalmazast a telefonodra ami szamolja a kaloriaidat es kaloriadeficitbe mennel. az konnyebb lenne mint penzt kolteni egy futopadra amit nem is hasznalnal mert ha tenyleg erdekelne egy kicsit is az hogy tulsulyos vagy akkor kimennel es netflix helyett ezdenel
mindenki tudja hogy a futopad 2,5 percig lesz hasznalva aztan eldobod
"na kerdezo azert ne legyunk butak. lusta vagy kimenni a valo vilagba edzeni de te majd munka kozben min 6 orat setalsz? hat persze
hogyan dolgozol seta kozben egyebkent? folyton mellenyomnal/kattintanal mindennek xd"
istenem de beszűkült vagy és rosszindulatú. a párom már 1 éve állóasztalnál dolgozik, mert gerincsérve lett az ülőmunkától. és képzeld, rengetegen dolgoznak walking paden, simán hozzá lehet szokni, mi is gondolkodunk rajta, hogy veszünk egyet, mert a sétálás a legegészségesebb dolog a világon.
másrészről ne csinálj már úgy, mintha ismernéd a kérdezőt. attól még hogy te lusta túlsúlyos szemét .... vagy, nem kell neki is annak lennie
Többször is megcsináltam a Camino de Santiagot és minden alkalommal észrevettem magamon, hogy sokkal jobban érzem magam. Amikor egész nap ülök, akkor este alig tudok elaludni, nem vagyok fáradt, forgolódok stb.
Amikor meg mondjuk vagy a Caminon gyalogoltam, vagy hétvégén elmegyek ismerőssel császkálni a városban és egész nap talpon vagyok, akkor este simán elalszok.
Szóval ez az alapja az egésznek. Nincs a közelemben kondi, az meg nem reális, hogy 20-30 percet tömegközlekedjek, hogy eljussak a kondiig. Nem beszélve arról, hogy a túlsúlyom miatt sok mozdulatot nem igazán szabad csinálnom, mert még jobban szétcseszhetem az ízületeimet.
Akik mindenféle dolgot ajánlottak nekem, amik szerintük mennyivel jobbak lesznek majd, mint gyalogolni miközben az emailjeimet olvasgatom, meg az agyamban elküldöm a kollégámat a jó fenébe, azoknak meg azt üzenem: ha nektek van motivációtok munka után evvel tölteni az időtöket, jó nektek. Én inkább szívesebben töltöm egy könyvvel. És a nap végén az a fontos, hogy konzisztensen csináljam, és nem az, hogy olimpikon legyek a végén.
Közben vettem egy gépet, még össze kell szereljem és utána uccu neki :)
inkabb menj es ezd valami igazi modon es akkor meg fogyni is fogsz
fuj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!