48 kg vagy ennél kisebb testsúly normális? 167 cm 25 nő
Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 15:25
11/22 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy nem vagy kövér.
12/22 anonim válasza:
Van itt olyan nő aki 45kg sincs?
13/22 anonim válasza:
Szokásos esti anorexiás provokatív kérdés.
14/22 Metionin válasza:
Ha eleve vékony alkat vagy, akkor igen, én is ilyen vagyok. Aki alapból ilyen, az akkor is ennyi ha rendesen eszik, normális a vérképe, hormonjai stb. Aki nagyobb normál súlyról fogy 50 alá, annál szoktak gondok jelentkezni. Szóval az a kérdés, hogy ez neked a természetes súlyod vagy lefogytál egy nagyobb súlyból.
15/22 Metionin válasza:
12. Biztos van, bár gondolom kisebb magassághoz. Én sokáig nem tudtam 45 fölé menni pedig mindig normálisan ettem. Pár éve szerencsére nem mentem 45 alá de ehhez folyamatosan gyúrnom kell.
16/22 anonim válasza:
Nem, ez egy gyereklány súlya. Felnőtt nőnek eléggé kevés, még akkor is, ha vékony alkat vagy. De a témakört tekintve inkább étkezési zavarod lehet.
17/22 anonim válasza:
7-esnek üzenném, hogy a 48 kg még olvasva is kevés. Senki sem mondta azt, hogy legyen dagadt mert az sem egészséges túlzottan, bár vannak felépítések, amik olyanok amilyenek. látom belőled ez ilyen megsértődöttséget váltott ki.
18/22 anonim válasza:
#14: de itt a Kérdező azt pedzegeti, hogy esetleg még fogynia is kellene, nem pedig azt, hogy nem túl kevés-e.
19/22 anonim válasza:
#17: nem feltétlenül, ismertem nőt, aki alapból ennyi volt, és egyáltalán nem volt beeges. Aztán 25 és 30 között a setpoint fölfelé ment nála is, ahogyan az lenni szokott.
20/22 Metionin válasza:
18. Igen, mondjuk a kategória választás nem túl szerencsés, ha nem akar fogyni inkább az egészségbe raktam volna. Ebből fogyni nagyon nem szabad, mondom úgy, hogy felnőtt életem nagy részében 43 kg voltam és nagy nehezen kilónként gyúrtam magamra a mostani kis 45-48-at. Nekem mindig minden rendben volt egészségügyileg, csak csúnya volt 45 alatt, na.
19. Akkor 33 évesen már baszhatom vagy reménykedjek, hogy esetleg 40 fölött megleszek az 50 kiló? :D Szeretnék vért adni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!