Nekem ma 1 kilóval többet mutatott, viszont az arcomon látszik a fogyás és a hasam sem olyan nagy már. Gondolom víz meg étel, kivéve ha sikerült még valamennyi test rekompozíciót elérnem és izmot építenem. 2400 kalórián vagyok.
Tükörre mert mérleg becsapós. Lehet izom, lehet több folyadék bennem, rosszabb esetben ödémásodás, szóval maradok a tükörnél.
2023. szept. 15. 00:03
2/11 anonim válasza:
A tükörre felesleges, amikor az emberek zöme úgyis testképzavaros.
2023. szept. 15. 00:39
3/11 anonim válasza:
Mérlegre. Reggel egy éhgyomorra egy kiadós kakkantás után állj rá! Ezen a súlyon kívül semmi nem mérvadó, mivel eszel-iszol napközben. Pár kiló minuszt meg nem fogsz észrevenni a tükörben.
2023. szept. 15. 01:46
4/11 anonim válasza:
Nehezen veszem észre a tükörben, kis változást látok, de nem könnyű megállapítani. Barátom mondja mindig, hogy látszik a fogyás. A ruhákra hagyatkozom, mert a nadrágok már tényleg lógnak rajtam :D Illetve a feszülősebb felsőimben se vagyok már az a tömény hurka, mint voltam, persze van még mit leadnom. A mérleg tud lenni a legjobb barátom és az ellenségem is. Azért szoktam mérni magam szinte minden nap reggel, de tudom, hogy heti egyszer kéne, vagy még ritkábban, mert a kilók fel tudnak menni kb a semmitől is, miközben ez nem hízást jelent, de nagyon megtévesztő és olyankor rosszul érzem magam. Korábban emiatt adtam fel, mert heti 1 kg fogyást "ígértek" a neten és az első héten nem fogytam. Persze azóta tudom, hogy megy ez :)
2023. szept. 15. 07:52
5/11 anonim válasza:
Én leginkább a cenriméterre. Csaptam már be magam tükörrel.
2023. szept. 15. 08:18
6/11 anonim válasza:
Körméretekre
A mérleg csak reggel pontos mielott ennel meg innal. Es mutat vizvisszatartast meg beltartalmat is. Szoval nspi 3 kgt is ingadozhat
2023. szept. 15. 09:11
7/11 anonim válasza:
Mérőszalag, körméreteket mérj: csípő, derék, comb, kar ...stb.
Mérleget pedig minden nap ugyanabban az időben. Utána hétvégén számolj heti átlagot. És azt nézd.
A napi súlyodat nagyon sok tényező alakítja. Mennyit ettél, ittál, wc-ztél, mozogtál. Lehet egyik nap +2 kiló, másik nap meg -3 és nem érted. De a heti átlag jobban mutatja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!