Nem ezen az egy csokin fog múlni?
A fenti és a hasonló mondatokról mi a véleményetek?
Fogyni szeretnél, nem fogadod el a csokival kínálást. És ekkor mondják, hogy néha szabad bűnözni, most hétvége van, egész héten jól ettél, nyugodtan megeheted, stb.
Nekem az a véleményem, hogy ez csak belevisz abba, hogy abbahagyd a diétát. Az elején biztos, mert nem alakult még ki az új életmód meg az akaraterő. A későbbiekben meg, én azt vallom, hogy akkor szeretnék csokit, vagy bármi ilyet enni, amikor én akarok. Ha eltervezem előre. Illetve lehet, hogy a héten már egyszer túlléptem a keretet és ha elfogadom ezt a csokit, akkor aznapra megint túlléptem, akkor már egy hét alatt kétszer is többet ettem, mint kellett volna, így kevésbé lesz eredményes a fogyásom.
De ez csak én vagyok, van, aki meg tud állni egy kocka csokinál, de nekem csak egy tábla létezik, meg akkor már egy zacskó chips is :D
Az elején járok még, rutinosak ne bántsatok!
Hát nekem tegnap az egy csokin múlt :D
Pontosabban mekis kaján. Gondoltam oké beleszámolom a kcal keretbe, nem lesz baj. Délelőtt ettem, 4ig nem is voltam éhes. Akkor ebédeltem, pont annyit, hogy még deficitben legyek. Aztán kétszer vacsoráztam és hát nem csirkét salival :D
Nem való nekem ez a csaló étkezés dolog mert annyira belevisz a lendületbe hogy akkor már 3000 kcalt kell ennem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!