Ilyen csíkok túl gyors és nagy mértékű hízás miatt vannak?
Figyelt kérdés
Kb ilyenek vannak az oldalamon, combomon, pont, ahova híztam. Nem álltam mérlegre, de pl ruhákon érzem, hogy sok feljött. Ez a hízástól van, vagy már is kiválthatja?
2023. aug. 31. 14:09
1/5 anonim válasza:
Igen, ilyen nekem is volt, mikor hirtelen meghíztam, de az csak 5-6 kg hízás miatt volt. A csík ott marad örökre, de kifakul.
2/5 anonim válasza:
A hirtelen növekedés miatt is lehet kamaszkorban. A striák nagyon gyakoriak, nagyon sokaknak van, könnyen kialakulnak.
3/5 anonim válasza:
Gyors hízás, de lehet gyors növekedés, terhesség miatti gyors kikerekedés miatt is, vagy akár szülés közben is keletkezhetnek ezek a szakadások. Frissen tényleg ronda, lila, de idővel eléggé elhalványul.
4/5 anonim válasza:
Hízás, fogyás, növés miatt lehet. En fogytam eleg lassan de sokat es nekem is vannak
5/5 Metionin válasza:
Nekem növekedéskor alakultak ki amikor laza 35 kiló körül voltam, szóval igazából bármilyen bőrnyúlás eredményezheti. Idővel elhalványulnak, kis fényes csíkok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!