Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyi kalória összesen?

Ez mennyi kalória összesen?

Figyelt kérdés

1 szem csokis bevonatú keksz,

1 nagy szelet dinnye,

1 bögre zöld tea kis mézzel + citrommal

1 csésze kapszulás kávé kis tejjel és sajnos cukorral.

Tudom hogy ma már nem szabadna kb semmit ennem de érdekel mennyi kalória ez így.

Illetve hol találok neten megbízható kalória táblázatokat hogy ne kelljen mindent itt megkérdezni?

27/n

Szilvi

2023. aug. 29. 13:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk ugy nem konnyu megmondani, hogy nem tudjuk mekkora az a szelet dinnye, vagy milyen es mekkora az a keksz. En pl kilos szeleteket szoktam vagni a dinnyebol, a baratnom meg ilyen 20 dekasakat. Azert nem mindegy. Egyebkent ha ennyit eszel egesz nap, azzal szepen lassan meggyilkolod magadat.
2023. aug. 30. 18:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez egynapi kajád? Már nem azért, de én klinikailag diagnoszizált anorexiásként többet ettem :D

Egy szem keksz, az a reggeli kávém előtti nasi, és valamivel utána reggelizek két szelet pirítóst amivel épp kívánom.

2023. aug. 31. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!