Van itt más is, aki home Office alatt hízott meg?
Figyelt kérdés
Az utóbbi években kB 7 kg jött föl rám, szerintem egyszerűen azért, mert home office-ban dolgozom és az a mozgás, ami a munkába jarassal járt, kimaradás az életemből. Van másnak is ilyen tapasztalata?2023. aug. 29. 08:34
1/6 anonim válasza:
Nekem az ellentéte. Én 2017-ben indultam a meg a hízás lejtőjén, 2019-ben pedig már simán volt rajtam 15 kiló felesleg alaphangon. Ez a sport abbahagyásának, a fizikai aktivitás hiányának, a rossz étkezési szokásaimnak volt köszönhető. Reggelire és vacsorára alig ettem valamit, viszont napközben óránként falatoztam valamit a munkahelyemen, nap végére meg így simán összejött a 3000-3500 kcal, amivel már elég komoly többletben voltam.
Aztán jött a koronavírus, jött 2020, lockdown, az egész céget hazaküldték home office-ba. Végre nem kellett napi három órát vonatozással töltenem, volt időm otthon magamnak főzni, volt időm heti háromszor-négyszer edzeni, volt időm méricskélni a kalóriákat. Le is fogytam pár hónap alatt.
2/6 anonim válasza:
Amikor HO ban voltam én is híztam, a ruháimon lehetett érezni :D Tél volt, maszkot kellett hordani, ki se mozdultam nagyon, nemhogy még sportoljak is :D Mondjuk ritkán rendeltem de nem csak gyorskajától lehet hízni
3/6 A kérdező kommentje:
Koszi a választ! Jó, hogy nálad így alakult. Én nem feltétlenül mozgok többet, bár járok sportolni így is. Viszont hajlamos vagyok itthon többet enni, azt vettem észre. Terveztem, hogy majd reggel, munka előtt élmények sétálni, este futni, de nem nagyon tudom ravenni magam. Mondjuk én a home office-t sem szeretem.
2023. aug. 29. 08:58
4/6 Flagstaff válasza:
Ugyanez én is, 2020. márciusáig egész nap mentem, olyan volt a melóm, hogy egész nap mozogtam, pakoltam, talpon voltam. Aztán váltani kellett, most egész nap ülök, hiába eszem kevesebb kalóriát, hiába sportolok, egyszerűen nem tudok úgy fogyni. Szóval én megértelek.
5/6 anonim válasza:
#3 elmondom mi a reggeli futás/séta titka: kezdj el bemelegíteni, mikor még félig alszol, ha futni mész, sétához pedig egyszerűen csak indulj el még kómáson, nyűgösen. Ne gondolkodj, nyavalyogni szabad, de lépj ki az ajtón. Az első 100 méter után rájössz, hogy nem is olyan rossz :D Én kb az első 2-3 km lefutása után ébredek fel teljesen, addig csak a megszokás visz előre. Ha meg már úgyis futok, akár be is fejezhetem a szokásos mennyiséggel 🤷🏼♀️
6/6 anonim válasza:
Nekem is sokkal nehezebb, mióta nincs a fix rendszer, hogy napi 2x 50 percet biciklizem munkába meg vissza. Először a covid, most meg gyesen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!