Miért mondják, hogy 1400 kcal max egy gyereknek elég? Ha vannak alacsony nők is.
Én pl 163 cm vagyok, BMR 1500, súlytartás 1800, fogyásra nekem 1600at számolt de az elég lassú, pedig van rajtam kb 15 kg plusz, most vagyok 74. Ez a 200 kcal annyit számít, hogy az 1400 már gyerek adag? És aki mondjuk még alacsonyabb és nincs rajta plusz kiló?
Egy dietetikus mondta ezt Tiktokon és ott is megkérdeztem és ő is meg mindenki más is nekem esett :D
Pár centivel vagyok csak magasabb nálad, én azt tudom mondani, hogy hát mozogni kell mellé.
Bmr nálam is 1500, viszont ha az aktivitásom is nézem akkor bizony én 1700 kalóriával már kb 500as deficitben vagyok.
Persze ez egy olyan embernek aki pl. irodában dolgozik és autóval jár nem feltétlen megoldható általában, ezzel én is tisztában vagyok.
Lényeg a lényeg, alacsonyabb/átlag magasságú nőként kényelmesen tartható deficited mozgással együtt lesz általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!