Narancsbőr ellen tudok valamit tenni? Életbe vágóan fontos.
Sziasztok 19 éves vagyok és lány.Naracsbőrős a lábam és a fenekem is,pedig egészségesen táplálkozom nem eszem édességet és sok vizet iszom.
Kb 14éves korom óta csak rosszabodott,most már pár éve nem járok emiatt standolni és nagyon sok helyre,mert szégyellem.
Már massziroztam is sokat mozgok.
Áhh nem tudom mit tehetek.
Öszintén nincs pénzem krémekre=( meg többnyire allergiás vagyok az összes kozmetikai cuccra pl alapozó,szemfesték egy csomó krémre is..szóval úgy nem merek vásárolgatni hogy probálgatom és végül egyiket sem használhatom.
Vizet izom,többnyire rózsaszin Theodorát.Vagy csapvizet.
Maximum ami édesség az a néhai tea,de az is reggelente,amikor meg vagyok fázva vagy csak rossz kedvű.
Szóval értem,semmi de semmi cukor?Semmiben?Akkor mondjuk banánt sem ehetek?
Sok almát eszem és narancsot-milyen ironikus nem?:D
Lehet hoyg a hús miatt van?Sok húst eszem,mindenféle formában...De pl lefekvés előtt 3 órával előtte már semmit..meg csak ebédkor eszem rendesen este "vacsinak" csak mondjuk egy piritost.
Mit zárjak ki az étrendből a cukron kivül?
Heti 8órát mozgok.Falatmászom és Judózom.
Köszönöm szépen!
Te a szendvicsedben a húst mivel helyettesited?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!