Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segíts, már sírok, úgy elvagyo...

Segíts, már sírok, úgy elvagyok keseredve!?

Figyelt kérdés
Szóval 1 hónapja még 65 kg voltam, és arról akartam volna lefogyni 61-re, nem is mértem magam máig, sportoltam, nem ettem fehér kenyeret, zsömlét, kiflit, meg ilyeneket, édességet sem, (najó, nagy ritkán). Ma pedig ráálltam a mérlegre és 66.3, amikor megláttam a sírhatnék jött rám. Tudom, tudom izmosodom, mert kinézetre sem nézek ki ennyinek, de akkor sem hiszem el. Segítsetek, mert szerintem az utóbbi 2 hétben már így is elég drasztikusra vettem a figurát, és már fejben ott tartok, hogy naponta csak egyszer eszek, akkor is fehérjét. Akkor mi lenne? Adjatok tanácsot. 1hónap múlva már tényleg 61 akarok lenni. :'( Sport miatt akarok fogyni, látom magamon, hogy wáá tök jól nézek ki meg minden, de ez most nem tud érdekelni... 17/L 170/66.5
2010. okt. 15. 20:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mit hisztizel?Ezerszer le lett már írva.Sokszor egyél fehérjedúsan.A mérleg helyett testzsírt méress és minden hónap elején mérd meg az "izmaid"-testrészeid kerületét.

Ne hisztériázz,hanem nézz utána,hogyan étkezik egy sportoló szép csaj!

2010. okt. 15. 22:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha esetleg nem paraznal a kg-on,akkor maris jobb lenne.pontosan,izmot szedtel fel,a masik hogy szegeny szervezeted elkezdett ehezni,tehat lelassult az anyagcsered. aztan amikor megetted azt a "na jo,nagy ritkan" edesseget,akkor azt meg azonnal elraktarozta.jobb ha a tukornek hiszel,mert a merleg hazudhat.egyel jo minosegu szenhidratokat,feherjet,oszd el napi 4-5 etkezesre.
2010. okt. 15. 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez egy ironikus fake. Sokan pörögnek a súlyon, csak itt a kérdező ott bukik le, hogy ezt írja: "látom magamon, hogy wáá tök jól nézek ki meg minden". Aki ennyire magabiztos az nem azon pörög, hogy 1.2 kg-al több a mérleg, egyértelmúen FAKE.
2010. okt. 16. 00:10
 14/14 Böse ***** válasza:

"Miért árthat a nagy kalória deficit és a sok edzés a zsírégetésnek"

[link]

Először is: fölösleges a mérleget nézni, naponta több kilót is ingadozhat a súlyod a víztől és a glikogéntől

Másodszor: Én már sokszor benne voltam ebben az ördögi körben, és így 3 év után rájöttem hogy nem viccből írják mindenhol hogy egy diétában nem szabad éhezni. Most az van hogy nem eszel elég szénhidrátot és le van lassulva az anyagcseréd. Ilyenkor a legrosszabb amit tehetsz hogy többet mozogsz vagy kevesebbet eszel (még jobban lelassulna az anyagcseréd, és be is kattannál)

A megoldás: tarts egy "szénhidrát töltő napot" kb 200g szénhidráttal, legalább hetente egyszer.

2010. okt. 16. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!