Tapasztalatok fogyás utáni helyreállító plasztikai műtéttel? (30/F)
44-es BMI-vel kezdtem el diétázni. 188cm és 165 kiló volt a kezdősúlyom, jelenleg 128-130 közt mozgok.
A célom 90 és 100 kiló körül van, ez még nem végleges, de a lényeg hogy 30 év alatt a bőröm teljesen tönkrement, ez már biztos hogy csak helyreállító felvarró műtéttel "javítható", és én úgy gondolom hogy minden testrészemnél szükséges lesz, ideértve a has, mellkas, comb, stb.Igaz hogyha bizonyítottan legalább 10 BMI-nek megfelelő súlyt vesztettem akkor az állam fizeti a felét a műtétnek? Ha igen ez hogyan bizonyítható. Illetve ezt a műtétet érdemes magyarországon csináltatni, jók itt a plasztikai sebészek, vagy inkább külföldön érdemes?
Elöször is, még most menj el a házioprvsohoz dokumentáltatni a súlyodat/B;I-det, ugyanis ha ilyen nagy súlyról fogysz le normál értékre, és azt tartod is legalább egy évig, a plasztikai mütétet a TB fizeti.
Másrészt ne akarj gyorsan fogyni, sportolj rendszeresen és ápold a böröd zsírosító, hidratáló termékekkel, így ugyanis legalább részben vissza fog menni a böröd, föleg, ha még nem vagy idös.
Több embert ismerek, akik 30-50 kilót fogytak és a börük mégis helyreállt kb. egy évvel a cél elérése utánra.
A plasztikai mütéteknél fontos, hogy jó orvost válassz, illetve tényleg marad valamennyi heg, de optimálisan végezve a mütétet, ez egy vékony, kb 1 mm-es csíkot jelent, ami eleve olyan helyen fut, ahol természetesen is van egy kis törése a börnek, szóval meg lehet keresni, de nem feltünö. Viszont a sebgyógyuláshoz idö kell, a mütét után azonnal még erösen látszik, egy-két év, mire eltünik.
Ez alól az a kivétel, ha a böröd alatpesetben erösen hajlamos a hegszövet képzésre, akkor láthatóbb lesz utána is, de ezt megfelelö módon tudják elöre tesztelni, és más módon müteni, hogy csökkentsék a zavaró hatást.
Itt van egy csomó elötte-utána kép, ezek többségémél az utána kép kb. fél év múlva készült, nézd végig, szerintem mindenképpen megéri:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!