Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a mai napomról?

Mi a véleményetek a mai napomról?

Figyelt kérdés

reggeli: 1 bögre tejeskávé, egy kis tojásos cukkíni, meg egy kis párolt zöld bab

napközben alma (5-6 szem)

3kor egy adag párolt zöldség

fél hatkor egy tejeskávé

9kor nagy tál almapüré (a levét kicentrifugáztam)

2010. okt. 14. 22:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

HÚS HÚS

vagy ha vegetáriánus vagy szója legalább

kell afehérje

2010. okt. 14. 22:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
sz@r...nem tudom miért gondolj amindenki, hogy egész nap almát zabálni jó...
2010. okt. 14. 22:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Célod, hogy rossz táplálkozással megbetegísd magad? Mert akkor tökéletes. Egyéb esetben ez egy nagy 0 értékű táplálkozás.
2010. okt. 14. 22:33
 4/13 A kérdező kommentje:

pedig magamhoz képest még sokat is ettem...

az a gáz h ha agyban tudom is h ez így nem jó, mindig azt mondom h holnaptól rendesen (ill. rendesebben) fogok enni. de nem megy... reggel valahogy nem, és du/este már azt mondom h holnaptól...

2010. okt. 14. 22:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyiségileg nem kevés, viszont nagyon egyoldalú. Se hús, se szénhidrát, pedig fogyókúra ide vagy oda, a szervezetednek mindkettőre szüksége van.
2010. okt. 14. 22:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha kizárólag növényevő lenne az ember, akkor négy gyomrunk lenne, és kérődznénk. A táplálkozásod irtózatosan egyoldalú, gyakorlatilag csak zöldséget és gyümölcsöt eszel, így hiányzik az étrendedből a hús és az olaj. Olaj nélkül nem fognak feloldódnia zsírban oldódó vitaminok, így erősen vitaminhiányos leszel heteken belül. Én szóltam...
2010. okt. 14. 23:02
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Jó szar nap lehetett.

Én ma reggel betoltam egy shake-t, aztán egy adag Brutal Pak-ot, utána ittam egy kakaót, majd 1 burnt, ettem egy snickerst, pár virslit, 5-6 doboz sört, 1 üveg burnt, 1 gyrost, 2 szenyát, 2 turmixot még, meg pár snickerst...

Mondjuk én 20 órája talpon vagyok, és mozogtam normálisan, emellett itattak... :D De az egyém egy jó nap volt :D

2010. okt. 14. 23:56
 8/13 anonim ***** válasza:

1. Hol a hús?

2. Hol a tejtermék? (a tejeskávé nem számít, az koffein)

3. Mi van a mozgással?

4. Miből gondolod, hogy jó, ha elsavasítod a gyomrod? (az alma ugyanis savas, sok lesz a savad, az meg nem egészséges)

2010. okt. 15. 00:15
 9/13 anonim ***** válasza:

tojásos cukkini párolt zöldbabbal, hát ha ezt le tudtad nyomni a torkodon, akkor le a kalappal ;)

Amúgy én éhen haltam vna ezen az étrenden, de hát én nem vagyok te :)))

2010. okt. 15. 01:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Egyszer rájöhetnél te is, meg itt sokan, akik közt futótűzként terjed ez a butaság, hogy a diéta értelme a tápláló étkezés. Az, hogy eszel pár szem almát, meg tejeskávét, az szerinte mire jó, vagy mi értelme van annak? Ha azt gondolod ezzel fogysz, akkor tévedsz, ilyenkor épphogy raktároz a szervezet mégha látszólag fogysz is. Később meg bérmit is csinálsz, ami ettől egy picit is táplálóbb egyből jön a hízás.

Próbáld értelmezni ezt a szót, hogy TÁPLÁLKOZÁS.

2010. okt. 15. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!