Mi a véleményetek a mai napomról?
reggeli: 1 bögre tejeskávé, egy kis tojásos cukkíni, meg egy kis párolt zöld bab
napközben alma (5-6 szem)
3kor egy adag párolt zöldség
fél hatkor egy tejeskávé
9kor nagy tál almapüré (a levét kicentrifugáztam)
HÚS HÚS
vagy ha vegetáriánus vagy szója legalább
kell afehérje
pedig magamhoz képest még sokat is ettem...
az a gáz h ha agyban tudom is h ez így nem jó, mindig azt mondom h holnaptól rendesen (ill. rendesebben) fogok enni. de nem megy... reggel valahogy nem, és du/este már azt mondom h holnaptól...
Jó szar nap lehetett.
Én ma reggel betoltam egy shake-t, aztán egy adag Brutal Pak-ot, utána ittam egy kakaót, majd 1 burnt, ettem egy snickerst, pár virslit, 5-6 doboz sört, 1 üveg burnt, 1 gyrost, 2 szenyát, 2 turmixot még, meg pár snickerst...
Mondjuk én 20 órája talpon vagyok, és mozogtam normálisan, emellett itattak... :D De az egyém egy jó nap volt :D
1. Hol a hús?
2. Hol a tejtermék? (a tejeskávé nem számít, az koffein)
3. Mi van a mozgással?
4. Miből gondolod, hogy jó, ha elsavasítod a gyomrod? (az alma ugyanis savas, sok lesz a savad, az meg nem egészséges)
tojásos cukkini párolt zöldbabbal, hát ha ezt le tudtad nyomni a torkodon, akkor le a kalappal ;)
Amúgy én éhen haltam vna ezen az étrenden, de hát én nem vagyok te :)))
Egyszer rájöhetnél te is, meg itt sokan, akik közt futótűzként terjed ez a butaság, hogy a diéta értelme a tápláló étkezés. Az, hogy eszel pár szem almát, meg tejeskávét, az szerinte mire jó, vagy mi értelme van annak? Ha azt gondolod ezzel fogysz, akkor tévedsz, ilyenkor épphogy raktároz a szervezet mégha látszólag fogysz is. Később meg bérmit is csinálsz, ami ettől egy picit is táplálóbb egyből jön a hízás.
Próbáld értelmezni ezt a szót, hogy TÁPLÁLKOZÁS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!