Ha egy személy lefogy, attól valóban lesz szebb az arca?
Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 08:12
11/12 anonim válasza:
Én határozottan látom magamon, hogy normál alkattal szebb az arcom, túlsúllyal meg kevésbé.
12/12 anonim válasza:
A többségnek akiket ismerek sokkal szebb lett az arca mikor lefogyott. Lemegy a zsír, kirajzolódnak az arc kontúrjai, nyíltabb lesz a tekintetük stb. Beesett ráncos stb annak lett aki anorexiába fordult át, olyan szinten, hogy kórházban kötött ki.
Én magam sokat fogytam, szélesebb, pufi fejem volt hatalmas tokával. Most normális, jót tett neki a fogyás. Sok ismerősöm mondja, hogy 10 évet fiatalodtam. Szerintem szimplán a kövérség öregített rám. Nem lett ráncos az arcom, bár teszem hozzá, kollagénnel támogatom évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!