Ha egy személy lefogy, attól valóban lesz szebb az arca?
Nem feltétlen. Egy volt általános iskolás osztálytársnőm suli ideje alatt nagyon elhízott volt. Aztán középiskolás korára valahogy adott le belőle, de az arca a kerekből megnyúlt lett. Bocsánat a kifejezésért, olyan lóarca lett. Most se vékony, de nem is annyira kövér, mint általánosban.
Attól, hogy valaki lefogy, még nem biztos, hogy szép arca lesz.
Ha jelentős súlyfelesleg volt rajta, és ez látszott az arcán is, akkor valószínűleg pozitív hatással lesz a fogyás az arcára. Mármint, valakinek nagyon sok zsír van az arcán, pl. Tammy Slaton, Amberlynn Reid, akkor ott a fogyás csak segíthet. Ha valakin olyan sok felesleg van, hogy mittudjamén nagy tokája van, meg minden, akkor szerintem a fogyás csak segíthet.
Nekem pl. kövér arcom volt, emiatt a szám nagyon vékonynak tűnt, meg a szemeim is kicsinek. Visszanézve is, nem volt szép, egyáltalán nem. Nem mondom azt, hogy most szép az arcom, de egyértelműen szebb, most a szemem és a szám nem veszik el. :D
Viszont sokaknak az arca túlsúlyosan nem kifejezetten kövér (szerintem ez főleg akkor van, amikor nem kifejezetten elhízottságról beszélünk, hanem valaki tényleg még a szimplán túlsúlyos kategóriába esik), csak olyan szépen pufi, és lehet, hogy amikor lefogy, akkor eltűnik az a pufiság, és lehet, hogy így utólag ítélve az adott személy szebb volt a pufibb arccal.
Keskenyebb lesz, nem feltétlen szebb
35 kilot adtam.le, nem lettem rancosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!