Mit csináljon egy skinnyfat?
Figyelt kérdés
Adjon le a zsírtömegből vagy kezdjen izmot építeni?2023. aug. 1. 11:22
1/13 anonim válasza:
Ha skinnyfat akkor a zsírszázaléka rendben van. Azért tűnik optikailag zsírosnak mert nincs rajta izom, ami formát adna. Szóval izmot kellene építeni.
2/13 anonim válasza:
#1 Nem. Akkor szálkás csontváz lenne. A skinnyfat 20% körül vagy felett van. Mivel izom az nincs, ezért nem mutat sokat a mérleg, testtömeg alapján még egészséges BMI-be esik, ezért skinnyfat és nem túlsúlyos.
3/13 anonim válasza:
A 20-25 szazalek noknek tokeletesen egeszseges. Sot, alatta egeszsegtelen.
4/13 anonim válasza:
#3 Jogos, nem megfelelően fogalmaztam. 20+ százalékot ferfiakra értettem.
5/13 anonim válasza:
Kezdjen el edzeni. Kezdő szinten, zsírosan a body recomposition elég könnyen kivitelezhető, ha megfelelő az edzés, és jól eszik (fehérjedúsan, kiegyensúlyozottan) az illető.
6/13 Metionin válasza:
Edzés segít. Voltam skinnyfat szerű, fél év alatt láthatóan helyrerakott az edzés. Semmi extra csak kis súlyokkal de rendszeresen.
7/13 A kérdező kommentje:
És, ha elsőnek a zsírszázalékom csökkenteném, de nem edzenék? Ilyenkor hogyan változik a testösszetétel? Ha csökken a zsír, mi nő helyette?
2023. aug. 1. 12:50
8/13 anonim válasza:
Ha fogysz, de mellette nem edzel, nem nő helyette semmi, csak vékonyabb leszel.
Sőt, ha fogysz, de mellé edzel is, akkor sem fogsz szignifikáns mennyiségű izmot építeni.
Kalóriadeficitben nem tudsz izmot építeni, vagy csak nagyon minimális mennyiséget. Ébredjetek fel, még kalóriatöbbletben is minden gramm izomért meg kell szenvedni naturálban.. :D
10/13 anonim válasza:
Akik lepontozták a 8#-as válaszom, azok mi alapján tették? Mutassatok már olyat, aki deficitben jelentős mennyiségű izmot épített. Várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!