Hogy tudnak emberek mértékkel enni a finom gyorskajákból, édességekből?
Nálam a mekizés az két sajtburger menü meg még egy sajtburger, egy zacskó chips nem chips, kettő talán, három már inkább. Csoki mondjuk olyan hogy ha csak egy szeletes pl Mars akkor elég de ha egy tábla akkor betolom, ha óriás milka az is tíz percig tart.
Én csak úgy tudok fogyni ha ezeket teljesen elhagyom.
Nekem nincs sok választásom, mint tudatosan kontrollálni az étkezési szokásaimat. Muszáj megválogatnom, hogy mit eszek, mert Nagyon gyorsan hízok, na nem teszem, és nagyon könnyen visszajönnek olyan dolgok az életembe amiket nem akarok, ha nem figyelek magamra.
Nekem az ilyesmi egyszerűen sehogy nem fér bele a mindennapokba. Voltam 170 kilós édesség és péksüti függő. Rengeteg melóm van abban, hogy mára 64kilós egészségesebb ember lettem, és nem szeretnék megint oda jutni ahonnan 4,5 éve elindultam.
Én maximum havonta egyszer tartok egy csalónapot, ennyit megengedek magamnak, és igen, jól is esik, és bele is fér, de ennél több nem, mert különben hamar hízni kezdek, illetve visszaesek abba a borzasztó függőségi állapotba amiből rettenetesen nehéz volt kimászni.
13.
Amúgy ez milyen alja dolog a természettől, hogy az ember imád enni, nem is feltétlen a junk foodról van szó.
Én imádom a rákot, halakat, de ezekből is tudnék ennyi annyit, hogy elhízzak.
Tehát imádsz enni, de állandó kontroll kell, hogy emberi formád lefyen.
Pokol nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!