Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Saláta recepteket írna valaki?...

Saláta recepteket írna valaki?kinek mi a finom?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Saláta recepteket írna valaki?

google.com

Kinek mi a finom?

Mindenkinek más.

2023. ápr. 20. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a finom.

Az én kedvenc salátám egy adagjának tartalma:

- 1db kígyóuborka 1/3 része

- 1 fej jégsaláta 1/3 része

- 1 kicsi vöröshagyma

- 50g sós mogyoró

- öntet: egy natúr joghurt, bele metèlőhagyma, só, fokhagymabors

- 1 db főtt csirkecomb

Imádom. Képes vagyok 3 napig ezt enni ebédre, amíg el nem fogy az alapanyag😂

2023. ápr. 21. 01:09
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Én mindent szeretek, ami csípős.
2023. ápr. 21. 07:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam konkrét salátákat enni. Mármint olyasmiket, mint cézár saláta, és társai. Válogatok a kedvenc zöldségeim közül, néha veszek vágott salátákat, teszek bele 1-2 extrát, és kész. Öntetként laktóz intoleránsként, nem sok választásom van, mivel a joghurt, kefír és társaik nem játszanak, szóval egy kevés majonézt szoktam rátenni fűszerekkel, vagy balzsamecetet, esetleg lime levet, ezeket néha kombinálom, pl majonéz és balzsamecet. Az olajos magvakat is szeretem, de nem az előre sózottakat, mivel a zabkásámba is szeretem őket, így a natúr, sótlan verziót veszem mindig, így eldönthetem, hogy édes, vagy sós legyen. Plusz teszek hozzá grillezett húst, ha pedig azt akarom, hogy jobban eltelítsen, akkor egy kevés durum tésztát. Igazából minden attól függ, hogy mennyire akarom kalória dúsan, laktatóan. Hús és tészta nélkül pl filmezéshez is szoktam csinálni rágcsálnivalónak. Ha pedig savanyúság helyett eszem, akkor a Pico de Gallo az egyik kedvencem (ez az egyetlen konkrét saláta, amit csinálni szoktam, bár néha megvariálom, hogy vöröshagyma helyett lila vagy fehérhagyma, jalapeno helyett meg cayanne bors).
2023. ápr. 21. 08:05
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Konzerv vörösbab, konzerv csicseriborsó, konzerv kukorica ezek leöblítve csepegtetve. Bele lilahagyma, újhagyma, uborka(elhagyható), petrezselyem, kerti zsázsa, friss kapor, egy db durvára reszelt répa.

Öntet: birsalma ecet(saját)+só+cukor+bors+mogyoró olaj

2023. ápr. 21. 08:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

paradicsom salata

uborka salata

illetve mint a 4es - osszevalogatom a kedvenc zoldsegeimet es toppingolom valami extraval (pl hus vagy gombat piritok vagy mozzarella ra)

2023. ápr. 21. 13:07
 7/8 hosszúhajú ***** válasza:
100%
ha nincs időm, akkor én a előre készített salikat preferálom. mindenféle tejes öntetes, a hidegtálaknál majdnem minden közértben. pl franciasali...
2023. ápr. 22. 04:39
 8/8 anonim ***** válasza:
bébispenót, feta sajt, főtt cékla, dió, olívaolaj :)
2023. máj. 9. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!