Hogy tudnak emberek mértékkel enni a finom gyorskajákból, édességekből?
Nálam a mekizés az két sajtburger menü meg még egy sajtburger, egy zacskó chips nem chips, kettő talán, három már inkább. Csoki mondjuk olyan hogy ha csak egy szeletes pl Mars akkor elég de ha egy tábla akkor betolom, ha óriás milka az is tíz percig tart.
Én csak úgy tudok fogyni ha ezeket teljesen elhagyom.
Hát nem tudom te hogyan csinálod, de én ennyi kaját nem tudnék lenyelni, konkrétan visszajönne, mert nem férne belém!
Nem vagy te kényszerevő?
Javaslom egy pszichológus felkeresését. Amúgy a fogyás szempontjából szigorúan nézve a lényeg a deficit, nem az, hogy mit eszel. Az más kérdés, hogy mennyire lesz egyoldalú a táplálkozásod így.
Amúgy bocsi az off kérdésért, de hogy tudod megenni a mekis kaját? Annyira undorító, ráadásul drága is. Miért nem csinálsz magadnak egy jó házi hambit inkább, ha arra vágysz?
Siman betolnék én is egyszerre ennyit.
Nagytáblás Milka, egy egész pizza, fél tepsi süti.
Megjegyzem sosem voltam beteges, vérképem teljesen okés volt (olyan munkakörben dolgoztam, ahol rendszeresen csekkolták) és a testem is hibátlan volt.
Ez ment is, amíg el nem értem azt a kort, hogyha ezt folytatom zsírdisznó leszek.
Így aztán nemhogy ennyit nem eszek, hanem max. havi egyszer pizzát, csokit, hamburgert meg vagy fél évente.
Önuralom. Ezt a szót kerested. :D
akinek keves az önuralma mint nekem :D
az messze elkerüli ezeket a helyeket illetve nem is vesz ilyeneket, igy ha nincs itthon nics mitol felni.
igy tartom a 48 kg 165 cm-nel
Aztan ha neha elmegy az ember tarsasaggal pl moziba, ott enis betolok nagy nachos menüt es egy zasko gumicukrot de mivel ez ritkan van igy nem okyan baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!