Popcornnal lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Egy barátom mondta, hogy a popcornt nem emészti meg az ember. Nem véletlen adnak mozikba ezt. Csak átmegy az emberen, de megtölti a hasát és nem lesz éhes2023. júl. 23. 16:18
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
26 szavazat
1/13 anonim válasza:
Azt ugye tudod te is, és a barátod is, hogy a fogyás a kalóriadeficit függvénye?
2/13 anonim válasza:
Az otthon, nagyon kevés vagy semmi olajjal/vajjal készített popcorn kiváló, mert a térfogatához képest nagyon kevés kalória van benne, és a rosttartalma miatt jól eltelít. A mozis popcorn már más, azt megfürdetik jól olajban/vajban, ezért brutálisan megszalad a kalóriaértéke, szóval ez kevésbé hasznos. Nagyon sós is, több vizet fogsz visszatartani, ha az emberek többségéhez hasonlóan a mérleghez kötöd a fogyásod eredményességét, akkor nem fogsz nagyon örülni. Szóval összességében a popcorn szuper, de inkább otthon készítsd.
3/13 A kérdező kommentje:
Mogyis popcorn vettem, alig van benne sajtos íz. Arról beszélek hogy nincs kalóriatartalma elvileg. Köszi a válaszok. A mozis csak hasonlat volt, nyilván otthon azért energiaszegényet veszek. De ha van benne egy kis "sajtos íz" így is jobban jövök ki mint bármilyen kajával
2023. júl. 23. 16:39
4/13 anonim válasza:
A mogyisban is sajnos messze több kalória van, mint magában a kukoricában. Ha teheted, vedd nyersen a pattogatni való kukoricát, az lenne a legjobb. A mogyisat mikróban csinálod (azt hiszem), ott a zacskó kinyitásakor ráadásul eléggé egészségtelen gázok távoznak.
5/13 A kérdező kommentje:
De akkor jó lesz?
Láttam még sima CBA-st is, azt is kipróbálom. Olcsó és nem tesznek bele semmit kb
2023. júl. 23. 16:44
6/13 A kérdező kommentje:
2023. júl. 23. 16:47
7/13 anonim válasza:
Nem tudom milyen a CBA-s, nézd meg a csomagoláson. A sima kukoricának kb. 370 kalória van 100 grammjában - mármint a nyers kukoricának. Ebből töménytelen mennyiségű lesz a kipattogtatott kukorica. Én szoktam otthon készíteni, lehet jó áron kapni levegővel pattogtató kis gépeket - 20 gramm egy teljesen megfelelő adag.
Valahogy az jön le nekem, hogy te a rendes kaját akarod ezzel helyettesíteni, ezt semmiképp ne tedd. De kiváló, ha két étkezés között még mindig éhes vagy.
8/13 anonim válasza:
Igen, így van, mint a linkelt cikkekben, de ilyet ne csinálj, hogy popcorn-diéta, mert ez egy eszement dolog lenne.
9/13 anonim válasza:
Én ott akadtam el, hogy nem véletlenül adnak a mozikban ezt. Életemben először olvasom, hogy a moziba fogyni járnak a népek. :D
10/13 anonim válasza:
Találós kérdés:
Ha te minden nap megeszel 1 kiló popkornt, de utána még mindig kalóriadeficitben vagy minden nap, vajon, mi fog történni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!