Újra be lehet indítani így a fogyást?...
Figyelt kérdés
Az elmúlt 9 hónapban lefogytam kb 20 kg-ot. Gyorsgyalogoltam rendszeresen és odafigyeltem, hogy mit és hogyan eszek. Azt vettem észre, hogy pár hete mintha stagnálna a fogyás. A kérdésem, hogy ha más, intenzívebb mozgást, pl kocogást beiktatok rendszeresen, akkor az újra beindíthatja a fogyást? Azért gondolok erre, mert szerintem a mindennapi gyalogláshoz már hozzászokott a szervezetem, és a kocogás egy új impulzus lenne.?2023. júl. 13. 03:41
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2023. júl. 14. 00:48
12/12 anonim válasza:
Számomra a kalóriaszámolás hosszútávon nem volt fenntartható (sok időbe telt nekem mindent beírogatni). Szóval ha tudsz anélkül fogyni, akkor előbb próbáld azt. Ha eddig fogytál, akkor gondolom már kitanultad, hogy szemmérték szerint mekkora adagokra van szükséged, ez is elég lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!